Giyim

Arkadaşlar herkese selam,
Malum havalar soğudu, Jinlun 250 chopper kullanıyorum. Kışlık ve bu havalarda giyilecek pantolon almak istiyorum. Ama şekil olarakta giyilebilir bişey olmasınıu istiyorum. Böyle normal kıyafetin üzerinede giyilen bişey olabilir. Mesela kotun üzerine. Çalışıyorum çünkü. Yada işe gelince değiştireceğim. Ankara'da özellikle nereden bulabilirim. Ne marka nasıl bişey olmalı. Deri düşünmüyorum. Islanınca feci oluyormuş. Yani sıfırın altında giyilmesede olur. Böyle 5 derecenin falan üstünde giyilecek bişey olabilir. Fiyatları nasıldır. Anlatın işte bişeyler yaw...
Herkese kazasız belasız günler...

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

Korumasız şeyler 70 yuro dan başlıyo
Korumalı şeyler 100 yuro

Sen pantalon üstüne giyeceğine göre korumasız alırsın rahat olsun diye. Hem lakabın jedimaster olduğuna göre gücü de içinde tutacak bişey olsun istersin. Hem bu özelliklerde hem de kotun üstüne giyince fazla sırıtmayacak birşey görmedim ben hiç.

Sırıtanı var gayet de kullanışlı. En azından ben kullanıyom. Kullanırken bi de ben sırıtıyom pişti oluyo.

bunlar iştambulda nerde var adres verebilirmisiniz bir ara işt bula gelmeyi düşünüyorum bursada palı diyorlar hem gelmişkende orda fiyat sorarım bakarsın alaırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gemlik delisi İstanbulda Sirkecide bulabilirsin mart ayına kadar beklerim dersen İstanbulda ki fuarda çok çeşitli ve iskontolu olarakta alabiliyorsun

saol ercüment abi kafam esip alazsam fuardan alırım aslında fuara gezmek güzel olur bakalım ozaman bir gelsin olmadı sözünü dinler fuardan alırım

marta kadar beklerlerse benim gibi geberirler hastalıktan.kat kat giyindim yine hasta oldum valla...

kızıltopraktan dün yağmur ve ruzgar önleyici bi tulum aldım alt üst birleşik.üst tarafın fermuarını açıp içine giriyon kıyafet üstüne geayet güel oluyo.

motorun üstünde soğuktan değil içimize işleyen ruzgardan üşüyümuşuz onu anladım...

şimdi kazaan üstüne yalık korumalı montu giyiyom üstünede bu aleti ohh fıstık gibi...

tavsiye ederim 80 EU.naylon parçasına bu parayı vermek koyuyo ama naapalım yoksa zartürre falan olcam...

24x6 taksitle aldım

Marta kadar beklersen zaten kış biter, onun yerine fuar zamanı daha başka bir aksesuar edinebilirsin arkadaşım... İlla da alacağım diyorsan gerçekten Sirkeci piyasası bu işlerin Kabesi gibi... Allah gönlüne göre versin...
:rendeer:

abi bugün bahaustan işçi yağmurluğu aldık alt üst 8 ytl xl aldım direk korumaların montun üzerine giy çık paçalar falan lastikli yırtılırsa at bitane daha al renkler biraz kötü ama idare eder :queen:

holy_diver' Alıntı:
abi bugün bahaustan işçi yağmurluğu aldık alt üst 8 ytl xl aldım direk korumaların montun üzerine giy çık paçalar falan lastikli yırtılırsa at bitane daha al renkler biraz kötü ama idare eder :queen:

İyi haber doğrusu, 70 milyon verdik, kıyıp ta giyemiyorum yanar yırtılır diye.

En iyisi ucuzundan da alıp, önemli - önemsiz durumuna göre değişik giymek.

ööle bişeyde yapılabilir.80 eu etmez aslında naylon bişey.
ama işte biraz fosfor var görünürlük için.bide tek parça olması güzel benimkinin.
ben biraz hasta olmanın verdii gazla gittim aldım

yaw ne sağlamı hepsi naylon torba işte.benim verdiim paraya 15 tane alırsın haftada bitane çöpe atarsın:)

sarı falandır şimdi onlar o kötülüü var.yeşil? kahverengi? :)

ben bu sıra işlerden dolayı motora binemiyorum bile 1.5 aya yıkın sürer ve ondan sonra yağmur kar araba varken böyle havalarda motora binip kendimi hasta etmem martı beklerim bu arada bakınırken yine hosuma giden bir mont ve kask bulursam niye almıyım nasıl olsa alınacak ikiside bakdım beyenemedim martı bekler sonrada alırım
aldığın şeyi niye giymiyorsunki madem giymeyeceksin almayacaksın unutma herşey sağlık için madem motor zevkini alacaksın onunla bir olacaksın parayada biraz kıyacaksın :) :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar