İnanılmaz...! (Fotolar siddet içerir +18)

Sevgili MT üyeleri.
Buraya koymuş olduğum fotoları siliyorum.
Çünkü bu fotoları korumaların önemini anlatmak için koymuştum
Ama görüyorum ki genel olarak yorum yapanların çoğunluğu işin gırgırındalar.
Olayı tamamen bir geyik muhabbetine çevirdiler.
Bu nedenle siliyorum

Son düzenleme:
Iste bir kask bole hayat kurtarir en guzel ornegi ama gercekten INANILMAZ bir olay bir kere daha dersimizi almis olduk kasksiz ASLA! paylasim icin saol...

daha önce verilmişti abi ama yinede kaskın önemini hatırlatma açısından iyi oldu, ben bu arkadaşın yaşayacağına yaşasa bile eskisi gibi olacağına pek inanmıyorum açıkçası.

abicim adamın ayakları o kadar yerde surunmuş ama hiç parcalanmamış neden acaba

ilhan_67 bu görüntüler sen de 4 ben deyim 14 defa yayınlandı:mrgreen:

Paylaşım için tşk:p

Verildi ama böyle bir konunun tekrar tekrar açılması bence çok faydalı. Kim ne derse desin...

Haber paylaşımı için teşekkürler ama 200 km hız pistlerde yapılır. Yolda bu kadar sürat niye? Kabul kask hayat kurtarır ama bu sürate kask neylesin? Ben motor kullanırken otomobil kullandığımdan daha dikkatli olmaya çalışıyorum.Herkese de bunu tavsiye ediyorum. Bana göre tedbir hayatın ışığıdır.

abi durusundan öldügü bellı o pozisyonda canlı bırısının hareketsız kalması cok zor ya resmen asılmıs adam:pale:
ayrıcada bogazı da kesılmıs asfaltta ve kafasının gırdıgı yerde kan var..

Son düzenleme:
daha önce açılan konular da adamın herhangi biyerinde ölümüne nden olacak bi kesik kırık olmadığı ama korkudan kalbinin durduğu yazılmıştı
@tic_ket boğazının deil ama ağız tarafına yakın bi yerin iyi parçalandığını tahmin edebiliyorum dikkat edelim boğazında bişe yok daha çok yüzkısmına doğru bi yerde takılmış

Gözlerime inanamadım yaaa
Allah korusun gerçekten beterin beteri var demişler ama tırın altında kalsaymış daha kötü olurmuş :cyclopsan

Adam ölmüş..

Verilen linkteki fotoları iyi inceleyince buna kesin kanaat getirdim..

Dipnot: İntihar eden veya bu adam gibi ayakta can veren kişilerin
öldükten sonra idrar torbası hemen boşalır..
.

Fotoğraftada pantolonundan belli oluyor..

ibret verici fotoğraflar gerçektende...
özellikle kasksız motora binen veya kaskını başına takmak yerine koluna takıp gidenlere ders olacak türden !

tabi bu arada Azimli arkadaşımızın dediklerine de katılmamak mümkün değil... Kafamda nasılsa kask var bana birşey olmaz deyip olur olmaz her yerde sürat yapmanın da hiçbir anlamı yok !!!

ama kaskı koluna takanlar genelde onu otobanda deil caddelerde yapıyolar ve hızları genelde 50 km yi gecmiyo ben 50 km yi bisikletle de yapıyorum...

koluna takanları desteklediğimden deil ha yanlış anlamayın..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar