headhunter (ahmet) kardeşim motoruna kavuştu :)

işte kendi ağzından sevincini mutluluğunu yansıtan kelimeler.:mrgreen:

::156::heeeey millet bombayı patlattım galiba:queen:Eren abime ulaşmam lazım eren abiiiiii::shifty2:

Hatırlar mısınız tam iki ay iki gün önce 08.04.2008 tarihinde Allah’ın hikmeti üzerine başımdan geçen kazadan sonra bu manzaraya Kocakurt’umla hiç kavuşamamıştım…

Aradan geçen bu iki aylık kısa bir süre bana bir ömür gibi gelmiş olsa da.Benim yine o Bozdağ’ın zirvesine çıkmamda bana yardımcı olan arkadaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyırum( buradan olan biri de var umut_utu kardeşim)

…ve işte bu akşam gene ordaydım:p Sabırla,azimle,günler süren koşuşturmalarımla nihayet gene yollardayım.

Malzemelerimi ayarlamamda büyük etkisi olan Özmert motora(Volkan ağabeyme),Başaran motor(Salim ağabeyme),parça ararken istirahat vaktini benim yanımda geçiren,büyük yardımları dokunan Black J.w.A Süleyman ağabeyme çok çok teşekkürlerimi de iletmeden geçemem:bounce:
Saygılarımla...

gözün aydın kardeşim. :rendeer::rendeer:

düzeltiyorum headhunter251 :)

Son düzenleme:
ahmet kardesım allah kaza bela vermesın bır daha inşallah , bak sözün var ehliyeti aldıgın gibi benim dükkanın önüne çekecez motoru pardon kocakurtu

Hayırlı olsun ALLAH kaza bela gostermesın Yüce rabbimiz herkezin gönlüne göre versin.

ya abi varya bugün sanki yeniden doğmuş gibiyim.Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.Hakkımızda hayırlısı olsun:rendeer:

tamam seviniceksin tabi ama bu sevinci uzun yıllar yşamak için korumalarını unutma

tamam seviniceksin tabi ama bu sevinci uzun yıllar yşamak için korumalarını unutma

yaşıyorsam;bunu o resimdeki kaska borçluyum.Kazadan aylar önce cam açıkken yere düştüydü camı kırıldı.Kaza anında başımda o vardı halen taş gibi maaşallah.Ama artık yenisi gerek o acı bir hatıra olarak kalır bende:)

Bu arada motorun herbir civatasına kadar kendi ellerinle toplamak ayrı bir sevinç veriyor insana:queen:

sen bu gece uyuyamazsın artık :) benim sayemde :queen: :queen: :queen:

yeniden tekrar tekrar hayırlı olsun kardeşim :rendeer:

Sağolun abilerim Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız nice kmlere..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sinan yaaa bu topiği benim açmam gerekiyordu :pr:

Ne de olsa mt den onun tek ablası benim, nasıl akıl edemedim :queen:

Allah kardeşimi bize bağışladı, gözümüz aydın aydın canım benim :rendeer:

Eskişehire geldiğimde kocakurtu ve seni capcanlı görmek istiyorum :cat:

Ahmet tekrar gözün aydın hacım...Bundan sonra sende bende dikkatli oluruz artık ee bi kere çizildi kestaneler akıllanmak lazım :mrgreen: Beraber sakin sakin dolaşırız inşallah :cat:

Sinan yaaa bu topiği benim açmam gerekiyordu :pr:

Ne de olsa mt den onun tek ablası benim, nasıl akıl edemedim :queen:

Allah kardeşimi bize bağışladı, gözümüz aydın aydın canım benim :rendeer:

Eskişehire geldiğimde kocakurtu ve seni capcanlı görmek istiyorum :cat:

hehee motoru canlı canlı ilk gören sesini duyan benim naabeeeer ::deliir:: ::dalga:: ::coool:: ::comico:: ::blusssh:: ::151:: :flower: ::pulp::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar