SÜPERMOTO da Türkler 3.

atasevlievosidecar06350jo1.jpg
UEM Cup Avrupa Süpermoto şampiyonasının 8 Haziran 2008 de koşulan 3.ayağında S1 ve S Open katagorilerinde 4. olan yarışçılarımız Ata Nurcan ve Şakir Şenkalaycı Genel klasmanda 3.lüklerini sürdürüyorlar.

S 1
-----
1.Alexander Georgiev..............145 puan
2.Vaselin Mitev......................120 puan
3.ATA NURCAN.......................108 puan

S Open
--------
1.Kalin Kulev..........................144 puan
2.Peter Gagyi.........................126 puan
3.Şakir Şenkalaycı...................108 puan
Toplam 7 ayak koşulacak olan Avrupa Süpermoto kupasının bir sonraki ayagı
29 haziranda Polonya nın Poznan kentinde.Resimler linktedircihannurcan.50megs.com

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Anasayfadan verilmesine rağmen ortalıkta görünmeyen bu topici canlandırmaya çalışalım.
Bakalım ömrü ne kadar olacak.
Bu arada gençleri gönülden kutluyorum...:cat:

Bravoooooo!!! :rendeer::rendeer:
Bu gençlerin yerinde olabilmek için neler vermezdim? :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevindim türk evladı olarak. yaşları kaç ki bu kardeşlerimizin. bir araştırayım

sevindim türk evladı olarak. yaşları kaç ki bu kardeşlerimizin. bir araştırayım

S Open da yarışan Şakir Şenkalaycı kardeşimiz 26 yaşında
S 1 de yarışan Ata Nurcan henüz 15 yaşında ve kendi yaş grubunda değil,büyükler grubunda yarışıyor ve kendisinden gelecek senelerde daha büyük başarılar bekliyoruz:rendeer:

İkisinide tebrik ederiz.Başarılarının devamını ve Ayyıldızlı Bayrağımızı 1.ncilik kürsüsünde göstermeleri için çok çalışmalarını diliyorum.Zira Başarının tek bir sırrı var.SA'nın dediği gibi.Çalışmak,çalışmak,çalışmak...

İkisinide tebrik ederiz.Başarılarının devamını ve Ayyıldızlı Bayrağımızı 1.ncilik kürsüsünde göstermeleri için çok çalışmalarını diliyorum.Zira Başarının tek bir sırrı var.SA'nın dediği gibi.Çalışmak,çalışmak,çalışmak...

çok doğru söylüyosun ama türkiyede antreman yapacak bir süpermoto pistimiz maalesef yok.......................buna rağmen pilotlarımızın avrupa süpermotoda yakaladığı bu başarı hiç de küçümsenecek bir başarı değil,tabiiki antreman olanakları sağlanabilse seneye dünya şampiyonasında yarışmak pilotlarımızın tek hedefi:cat:

Helal vallaha genç arkadaşlarımıza . Türkiye'de idman yapmaları pek mümkünat değil ama bu başarılarda yeteneklerini gösteriyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
helal olsun bizim türklere..

Şu an avrupa futbol şampiyonasında türk milli takımı 2. tura geçti diye tüm gazetelerde çıkan haberlerde futbolcuları yere göğe koyamıyoruz,söylenenlere göre 250 bin Euro prim alacaklarmış

Bizim pilotlar Avrupa da 3. gidiyorlar bırakın primi gazetelerde bir haber bile çıkmıyor

ben yarışmış gibi gurur duyuyorum boyle başarılarda

Helal olsun aferim omuzlarım kabardı :rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Şu an avrupa futbol şampiyonasında türk milli takımı 2. tura geçti diye tüm gazetelerde çıkan haberlerde futbolcuları yere göğe koyamıyoruz,söylenenlere göre 250 bin Euro prim alacaklarmış

Bizim pilotlar Avrupa da 3. gidiyorlar bırakın primi gazetelerde bir haber bile çıkmıyor

Bizim için spor; Futbol, at yarışı ve biraz güreş demek! Başka spor dalı tanımıyoruz ki!

29 Haziranda Polonyada koşulacak olan süpermoto yarışının 4.ayağı 27 Temmuza ertelenmiştir....
Aynı gün yani 29 Haziran Pazar günü İstanbul Hezarfen de yapılacak olan Doğu Avrupa Motocross şampiyonasında pilotlarımızda yarışa gireceklerdir.
Tüm motor severleri bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar