[MT ADANA]04.06.2008 çarşamba buluşması+efendyisoyu batırma ziyareti

herşey öğlen muzaffer1968 in telefon etmesiyle başladı.tüm arkadaşlarla telefon ve pm yoluyla yoğun bir trafiğin ardından akşam 19:30 adnan menderes bulvarında bicibicicicide bulduk kendimizi(şu biciyi tam adıyla yazmasını öğrenemedik gitti :p).
(hayalet01)muratım çoğumuz yokken uğramış gitmiş göremedik :pr:,(adanalı)bora abi-recep, (endurocu01)cengizim abim-eşi-eşinin kardeşi, (cerrezci)recebim, (azgurbuz)zaferim-eşi-oğlu selim, (muzaffer1968)muzafferim-oğlu mert, (simyacı)ümitim, (makine)modum hasanım-eşi, (gurselılgaz)adaşım gürselim-eşi, (demirgursel)ismini boşverin:queen:-eşi-kızı mihrican, (boran01)mustafa bülbül kısa süreliğine ziyaret edip ayrılan arkadaşımız.katılımı güzel hoş bir buluşma oldu:)
NOT:beleş sezen aksu konserini tercih edip bize katılmayan (zion01)cengizimi protesto ettiğimi belirtirim:pr: :queen:
buluşmamızın ana teması marmok festivaline gidecek arkadaşlarımızın hazırlıkları üzerineydi, anlattılar konuştular yorumlar yapıldı, herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler:cat: hazırlık tamam oy birliğiyle kanaat getirdik.hatta (adanalı)bora abi yaptığı listeyi siteye ekleyecek unuttuğu bir şey varmı site sakinlerinden fikir alacak :queen:
biciler yenildi, çaylar içildi, ala çekirdekler çintildi:p sohbetler edildi.artık evlere gitme zamanı geldi.toplantıdan erken kalkmak zorunda olan arkadaşlarımızın ardından, kalan arkadaşlarla (efendyiso)isoyuda ziyaret edelim dedik, o tükanı bırakıp gelemiyor.çıktık yola......................
mendereste otururken resim çekmek hiç aklımıza gelmedi:pr:.
bizleri görünce isomun gözleri doldu, canım benim ne duygulu çocuk:p.isonun marketi fonuyla resim çekilelim dedik hem reklam olsun:p
dsc00097pr0.jpg

kardeşim peşin satan emlakçı gibi duruyor:queen:
dsc00098gs8.jpg

motorlarımız gecede çok güzel görünüyor:cat:
dsc00099fa6.jpg

işte isonun bir ara çenkizimle(zion01) tekteker çalışması yaptığı bir beygirlik:queen: custom bisikleti
dsc00100lf1.jpg

iso söz verdiği üzere kahvelerimizi plastik bardakta hazırlarken(tam sözünde duran adam:cat: plastikte söz verdiği için cam bardak kullanmadı)
dsc00101wn3.jpg

ve işte mahalle esnafımızın böyük marketlerle mücadelesi, tabi bize mt ayrıcalığı var, ellere 100 ytl, bize 75 ytl:queen:
dsc00102ga8.jpg

ve artık evlere dönme zamanı.saatlere bakarsanız hiçte erken olmadığını görürsünüz
dsc00103si6.jpg

dsc00105wd3.jpg

katılan emek veren tüm arkadaşlara teşekkür, zionumada teessüf ederim efem:queen:

Adana İl Temsilcisi
eline sağlık gürselim.sende olmasan bizler bu anları belgeleyemezdik.sevgilerimle.

yaaaaww gürsel abim ben beleş sezen aksu konserine mi gitim kız kardeşime söz verdigim için onu götürdüm ve kandırıp erken cıkamadım eve dönüşümüz 12:30 du :pale:zaten sezen de yaşlanmış beeeaaahh ama şarkıları ve sesi hala güzel... herkez kusuruma bakmasın :cherry:

hem birileri arkamdan mı konuştu nedir gece garip garip rüyalar gördüm hayırdır dedim hayra yordum iso meydanı boş bulup atış serbest yaptıysa siz %2 lik bir kısmına inanın :p

hem mendereste bici yerken foto cekmeyenleri de ben kınıyorum hani balıklar balıklar nirde :p

herekese saygılar ve sevgiler kucak dolusu:rendeer:

Abi bu kadar batırmak olurmu dükkanı alacaktınız elinden :queen:

Duyguludur benım kardesım keske bende burdan webcam acsaydım sıze katılsaydım :p

fotolar için tşkler elinize sağlık :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demirim gürseli eline ve yorumlarına sağlık teşkür eder,Adaşım zionum zionbirim akşam çok şey kaçırdın muhabbet süper,geyikler gırıla gitti balıkları gürsel yakaladı boyu küçük diye bıraktı,balık da seneye söz verdi büyüyüp gelcem dedi,hatta yanında kız arkadaşınıda getirecekmiş gürselde öyle deyince acıdı bıraktı,ama sana iyi kaydık ekip olarak kulakların baya çınlamıştır:p

Arkadaşlar bu toplaşma olayını her çarşamba yapalım olmamı

Son düzenleme:
Bora Abinin listesini merakla bekliyorum. Yani tüm MT düşünse bunun yarısını çıkaramaz kanaatindeyim. Değerli bir yayın ve hayırlı bir çalışma. Bunun için özel bir topik açılmalı bence. Yalnız Marmok için değil insanın tüm hayatı boyunca lazım derim :mrgreen:

Abi rusça sözlüğü atlama ltf :queen:

Not: faks gelmedi daha

vallahi çok şey kaçırmışım kısmet ama güzel olmuş geceniz adana mtnin attığı adımların hepsi güzel zaten:pr:
@iso normalde bende olacaktım o gece alacak haneme yazıyorum selamlar:)

Son düzenleme:
oo ne güzel akşam sefası yapmışsınız:) yanlız iso ben gelirsem kahve içerim ama dondurmada isterim :p

oo ne güzel akşam sefası yapmışsınız:) yanlız iso ben gelirsem kahve içerim ama dondurmada isterim :p

kanka dönerde varmış dondurmadan önce bi yarım ekmek döner yer kolayla üstüne dondurma yeriz :queen:

şimdi baktımda evde pirinç bulgur falanda kalmamıs e gelmişken onlarıda hallederiz :queen::queen:

Demirim gürseli eline ve yorumlarına sağlık teşkür eder,Adaşım zionum zionbirim akşam çok şey kaçırdın muhabbet süper,geyikler gırıla gitti balıkları gürsel yakaladı boyu küçük diye bıraktı,balık da seneye söz verdi büyüyüp gelcem dedi,hatta yanında kız arkadaşınıda getirecekmiş gürselde öyle deyince acıdı bıraktı,ama sana iyi kaydık ekip olarak kulakların baya çınlamıştır:p

abi bende diyom kulagım neden cınlıyo 00:30 da işim bitti gelim diye düşündüm ama herkes dagılmışdır diye vazgeçtim :pale:

abi sizde cok şey kaçırdınız minik serçe ne güsel parçalar söledi bizde ne güzel de oynadık zıpladık oooohhh yandan yandan :p

çarşambaları olmaz avrupa yakası seyrediyom gelin salı yapalım şunu beeeaahh:p

eline sağlık gürselim.sende olmasan bizler bu anları belgeleyemezdik.sevgilerimle.
HAkkını ödeyemezsiniz adamın vallaha,geldiğin için teşekkür ederim müdürüm:)
iso banada 2.5 litrede kola sözü verirmisin:):):)
vermem,sen tadını kaçırıyonn:cherry:
uiiiii ne akşamdı ama :cat: :queen: :queen:
uiii ( ne güzel tepki öyle ):D geldiğin için teşekkür ederim müdürüm:)
iso meydanı boş bulup atış serbest yaptıysa siz %2 lik bir kısmına inanın :p

gereksiz bahanelerinden dolayı bende seni kınıyorum:)

Abi bu kadar batırmak olurmu dükkanı alacaktınız elinden :queen:

Duyguludur benım kardesım keske bende burdan webcam acsaydım sıze katılsaydım :p

fotolar için tşkler elinize sağlık :rendeer:
Senid bekleriz kankaa:)

yapalım abi her hafta yapalımm,geldiğin için teşekkür ederim müdürüm:)
Abi rusça sözlüğü atlama ltf :queen:
bazı arkadaşları niyeti bozmuş görüyorum :queen:
tüh bee batırmışınız hakkatten isoyuu bee
canları saolsun,olurda yolunuz düşerde uğramassanız Allah sizi davul etsin tamammı kanka:cherry:
@iso normalde bende olacaktım o gece alacak haneme yazıyorum selamlar:)

abi alacak verecek hesabı çalışmıyoruz,bizde anında görüntü var,geldin geldin gelemedin başka baharaa:cherry:

canın saolsun kanka,ama dondurmayı adam gibi yiyecen burası adana dikkaatttt,öyle yalamak felan yok,ısırarak yenir:cherry:
kanka dönerde varmış dondurmadan önce bi yarım ekmek döner yer kolayla üstüne dondurma yeriz :queen:

şimdi baktımda evde pirinç bulgur falanda kalmamıs e gelmişken onlarıda hallederiz :queen::queen:
beleş mezar bulsan ,şimdi ölecen dimi ,tombalak tospaaa:cherry:
ooo iso. baskın yemiş :cherry:
sende yersin bi gün canını sıkma ,motorsuz motorcu:cherry:

yaa ben sadce bora abiyi gördüm mendereste başkada kimseyi görmedim :silent: wallaa gelmek isterdim dee arkadaşları satıp sizin yanınıza gelmek ayıp olurdu
sölemesi ayıp çarşamba günü son sınavıma girdim cıktım daa ::pulp::::pulp:: sınıfca onu kutlamaya gittik menderese bici yemeyee :cherry: 9 gibi falan kalktık onda da çoban dede den gittik yine göremedim sizi :pale:
30 haziranda diplomamıda aldığımda tamamiyle bitmiş oluyooo okuull :flower: :flower: :thumleft:::pulp:: ::pulp:: ::biggrinn::coool:: ::coool::::smartass::smartass::smartass::comico:: ::xblink::

Son düzenleme:
yaa ben sadce bora abiyi gördüm mendereste başkada kimseyi görmedim :silent: wallaa gelmek isterdim dee arkadaşları satıp sizin yanınıza gelmek ayıp olurdu
sölemesi ayıp çarşamba günü son sınavıma girdim cıktım daa ::pulp::::pulp:: sınıfca onu kutlamaya gittik menderese bici yemeyee :cherry: 9 gibi falan kalktık onda da çoban dede den gittik yine göremedim sizi :pale:
30 haziranda diplomamıda aldığımda tamamiyle bitmiş oluyooo okuull :flower: :flower: :thumleft:::pulp:: ::pulp:: ::biggrinn::coool:: ::coool::::smartass::smartass::smartass::comico:: ::xblink::

kıııs:) ben de 29 unda alıyom:) super ya:) tebrik ederim:) adana'ya gelecem bi ara, kutlayalım:) anaaa.... benim ablam evlenecek,onun evi falan taşınacak oyuzden gelemiyorum hemen. ama gelince hemen aricam. sen yazın adana da olacan mı fıstık? yoksa yazlıga/yaylaya falan mı kacacan?

canım benim bende seni tebrik neyin ediyom :panam gel wallaaa sabaha kadar eğleneezzz söözz kısss :wiinkk: hatta istersen kıs kısa bile giderisss :wiinkk: :p
ben yasın adanadayım cnm çalışıyom ben malumm
istediğin zaman gel istediğin zaman araa canım bekliyoruzz
eğlencez ama taam adanaya geldiğinde bi geceni ayırcann taam :cherry:

dedikoduyu başka bi yerde yapın plissss:pkız kıza yapın ama başka yerde yapın:p

dedikoduyu başka bi yerde yapın plissss:pkız kıza yapın ama başka yerde yapın:p

Len pinti iso gosgoca süper market ay şey grossmarket sahibi adamsın tee nerelerden kalkmış gelmiş insanlar... bi plastik bardak kahve oda kesin üçü bi yerdedir.... sen varya sennnn :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar