Çaylak Geldi Meydane! :)

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün Honda Güvenli Sürüş 1 eğitimini tamamlayarak motosiklet hayatımda 1.vitese atmış buluyorum.

Haftaya Güvenli Sürüş 2'yi tamamlayıp, A2'yi de alarak yavaş yavaş motosiklet sahibi olabilecek kıvama gelmeyi hedefliyorum.

Bu sitenin de epeyce yararının olacağına inancım sonsuz.

Herkese merhaba!!! :)

Bu arada anlatım bozukluğundan dolayı yanlış anlaşılma olmasın;

"Güvenli Sürüş 2'yi tamamlayıp, buna ilaveten A2'yi alıp" diye devam ediyor. :p

Merhaba TheCronus, hoşgeldin. Dediğin gibi bu forum oldukça bilgi sahibi yapıyor insanı .Yakında ben de senin gibi eğitimlere başlıyorum. Sana başarılar dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin inşallah sende gelip geçmessin. :cat:

İnşallah conann.

İlk eğitim sonrasında gazım bayaa bir arttı. Bu haftasonu da ikincisine gideceğim. Sonra kısmet olursa olursa Aralık döneminde ehliyeti alıp, devam etmek istiyorum.

Zaman herşeyi gösterecek. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sende hoşgeldin - bende hoşgeldim :cat: bende yeniyim ama fazla bir eğitim alma şansım olmadı senin gibi, aslında bu tarz eğitimlerin mutlaka çok faydası oluyordur....
başarılar...... :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin dostum aramıza :rendeer: :king:

Hoşbulduk mertmertmert ve RUZGARSEVDALISI ve tabi hoşgeldin mertmertmert.

Evet mertmertmert, ben eğitime gitmeden önce şu vites giderken nasıl değiştiriliyor, yatıp düşmeden nasıl dönülüyor konularında epey bir tereddüttüm vardı.

Ama 2. günün sonunda bir baktım, slalom, ani fren, 3.vites, dönüşler, vs. takılıyorum kendimce. :cherry:

Gerçekten çok faydalı oldu. Demiştim ya, ilk eğitimin sonunda ekstra gaza geldim. :)

Hoşbulduk gelisim.

Aralık döneminde görüşmek dileğiyle. (E bi de ehliyet lazım değil mi?) :mrgreen:

:rendeer:SELAM ARNIZDA YENİYİM ASLINDA MOTORUM YOK KULLANMAYIDA BİLMİYORUM AMA BİR MOTOR TUTKUNUYUM DİYEBİLİRİM SİTEYİDE BİR ARKADAŞIMDAN GÖRDDÜM :mrgreen: AMA NEYSE İŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BİR MOTOR ALICAM ŞİMDİLİK BİR ARKADAŞIMIN MOTORUNU PARÇALAMAKLA UĞRAŞIYORUM HEPİNİZE MERHABA :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar