- Konu Yazar
Yıllardı ilk defa kaza yaptım.Yolda durmuş bekleyen bir 35-40 yaşlarında bir kadın ve yanında 3-4 yaşlarındaki çocuğu nedeni ile...Normal hızım 40-50 Km hız ile normal caddede yoluma devam eder iken bu şahıslar ile aramda 2-3 m.kalmıştıki çocuk fırlamazmı önüme tabii ani bir ön ve arka fren,yolunda hafif kumlu olmasının etkisi ile ortalık birden bire toz duman olması ile beraber kendimi caddeye yapışmış olarak buldum.Sağ olsun trafik kültürlü vatandaşlarımız...... Diyecek bir şey yok.Allah'tan şahitlerimiz varda gelip "niye çocuğuna hakim olmuyorsun be aptal kadın" lafları karmaşası içerisinde birden motoru yerden kaldırayım demem ile sağ elimde bir kuvvetsizilik hissediyorum ve bakıyorum ki sağ el serçe parmağım tam kıkırdak kısmından aşağı sallanıyor, ((o sıcaklıkla tabii canım yanmadı ama hastanede acısı çıktı)) ve bir kaç yerimde eldiven takmadığımdan dolayı hafif sıyrıklar......
Tabii tek dua ettiğim taraf şimdiye kadar hiç motora kasksız ve elbisesiz binmemiştim.Bu sefer nasıl oldu ise eldiveni takmadım ve acısını kötü hissettim.Ve kaskımın beni nasıl bir tehlikeden kurtardığını ağağıdaki resimde kaskın yere vuruş ve sürtünme şiddetinden anlayabilirsiniz...İşin kısası kask ve elbise sayesinde işi ucuz yırttık ama eldiven olmadığından ellerden bayağı bir acı çektim ve halen çekiyorum.Elime serçe parmağımın avuca yakın kısımına parmağı yerine oturtarak 4 dikiş atıldı.Şu an motorun resimlerini ekleyemiyorum çünkü motor uzak bir yere park edildi.(yakında eklerim)
Diyeceğim
1-Avare vatandaşlarımız oldukça kaza kaçınılmaz..
2-Kask ve elbise olmadan asla !!
3-Olay yerinden apar topar beni (şahsen tanımamasına rağmen ) hastaneye yetiştiren arkadaşa teşekkürlerimi bildiririm.
Allah cümlemizi korusun !
YORUMSUZ....
Tabii tek dua ettiğim taraf şimdiye kadar hiç motora kasksız ve elbisesiz binmemiştim.Bu sefer nasıl oldu ise eldiveni takmadım ve acısını kötü hissettim.Ve kaskımın beni nasıl bir tehlikeden kurtardığını ağağıdaki resimde kaskın yere vuruş ve sürtünme şiddetinden anlayabilirsiniz...İşin kısası kask ve elbise sayesinde işi ucuz yırttık ama eldiven olmadığından ellerden bayağı bir acı çektim ve halen çekiyorum.Elime serçe parmağımın avuca yakın kısımına parmağı yerine oturtarak 4 dikiş atıldı.Şu an motorun resimlerini ekleyemiyorum çünkü motor uzak bir yere park edildi.(yakında eklerim)
Diyeceğim
1-Avare vatandaşlarımız oldukça kaza kaçınılmaz..
2-Kask ve elbise olmadan asla !!
3-Olay yerinden apar topar beni (şahsen tanımamasına rağmen ) hastaneye yetiştiren arkadaşa teşekkürlerimi bildiririm.
Allah cümlemizi korusun !
YORUMSUZ....
Son düzenleme: