EE nihayet kaza yaptım (bir hanım efendi (..?..)'nin duyarlı davranışı nedeni ile

Yıllardı ilk defa kaza yaptım.Yolda durmuş bekleyen bir 35-40 yaşlarında bir kadın ve yanında 3-4 yaşlarındaki çocuğu nedeni ile...Normal hızım 40-50 Km hız ile normal caddede yoluma devam eder iken bu şahıslar ile aramda 2-3 m.kalmıştıki çocuk fırlamazmı önüme tabii ani bir ön ve arka fren,yolunda hafif kumlu olmasının etkisi ile ortalık birden bire toz duman olması ile beraber kendimi caddeye yapışmış olarak buldum.Sağ olsun trafik kültürlü vatandaşlarımız...... Diyecek bir şey yok.Allah'tan şahitlerimiz varda gelip "niye çocuğuna hakim olmuyorsun be aptal kadın" lafları karmaşası içerisinde birden motoru yerden kaldırayım demem ile sağ elimde bir kuvvetsizilik hissediyorum ve bakıyorum ki sağ el serçe parmağım tam kıkırdak kısmından aşağı sallanıyor, ((o sıcaklıkla tabii canım yanmadı ama hastanede acısı çıktı)) ve bir kaç yerimde eldiven takmadığımdan dolayı hafif sıyrıklar......
Tabii tek dua ettiğim taraf şimdiye kadar hiç motora kasksız ve elbisesiz binmemiştim.Bu sefer nasıl oldu ise eldiveni takmadım ve acısını kötü hissettim.Ve kaskımın beni nasıl bir tehlikeden kurtardığını ağağıdaki resimde kaskın yere vuruş ve sürtünme şiddetinden anlayabilirsiniz...İşin kısası kask ve elbise sayesinde işi ucuz yırttık ama eldiven olmadığından ellerden bayağı bir acı çektim ve halen çekiyorum.Elime serçe parmağımın avuca yakın kısımına parmağı yerine oturtarak 4 dikiş atıldı.Şu an motorun resimlerini ekleyemiyorum çünkü motor uzak bir yere park edildi.(yakında eklerim)
Diyeceğim
1-Avare vatandaşlarımız oldukça kaza kaçınılmaz..
2-Kask ve elbise olmadan asla !!
3-Olay yerinden apar topar beni (şahsen tanımamasına rağmen ) hastaneye yetiştiren arkadaşa teşekkürlerimi bildiririm.
Allah cümlemizi korusun !
dsc00060hd5.jpg

dsc00062xu5.jpg

dsc00063ci8.jpg

dsc00064ht2.jpg

48695527xe0.jpg

93227891mu8.jpg

YORUMSUZ....

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Of of offf! Çok geçmiş olsun abi. Allah tekrarını göstermesin. Ben de her zaman giydiğim korumalı pantalonu kaza yaptığım gün giymedim, bacağım parçalandı dizliğim olmasına rağmen. :pale: Ne diyelim, allah beterinden saklasın. Bir an önce eski sağlığına kavuşman dileğiyle...

gecmıs olsun ole yola fırlayan tıplerımız oldukca var ıyıkı bole ucuz atlatılmıs

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,beterinden korusun iyiki kask varmış yoksa çizilen kafatası olacaktı

geçmiş olsun, aman dikkat et, bu ülkede özellikle şehir içlerinde çok dikkatli olmak gerek.

abi öncelikle benden de geçmiş olsun dileklerimi kabul edersen sevinirim ama öküz de olsa insan da olsalar vatandaş bizim vatandaş, insanlarımız bizim insanlarımız...sorumlu olan onlar değil, sistemdir diye düşünüyorum...Tekrardan geçmişler olsun...:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun da.. hiç lafını etmemişsin; düşme pahasına çocuğa çarpmamayı başardınsa helal olsun diyorum. Anasını boş ver (kim bilir aklı nerededir) ama 3-4 yaşında çocuk sonuçta, ne bilsin? İnsanlara hemen "öküz" sıfatı yakıştırmak pek doğru olmuyor masesef... Böyle pozisyonlarda her an, her şey olabilir, önceden tedbiri almak gerek (hızı düşürmek gerek) Yani kusura bakmayın ama ben yine hatayı motorcuda buluyorum!

Geçmiş olsun komutanım. Üzüldük, ama ucuz atlatmış olman sevindirici...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.demek bu hafta sonuda böyle geçti.sizde .ok maceracızınız hocam.bi hafta polisler keser önünüzü bi hafta kaza atlatırsınız.inşallah motorda önemli bişi yoktur

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın kaza olacaksa oluyor birşekilde illaki bir sebebi olmak zorunda bu ister öküz olur ister inek farketmez

Askerim geçmiş olsun,Allah'tan sende bişey yok ,verilmiş sadakan varmış

İnsanlarımız öküz değil,aşırı şekilde sorunları var ,o yüzden biraz dikkatsizler,kimbilir kadının kafasından neler geçiyodu,parasızlık,geçim sıkıntısı,eş derdi iş derdi,herşey olabilir,hemen öküz yakıştırmasını yapmak ,ve bacak kadar çocuğa öküz yavrusu demek ,askere yakışmamış

geçmiş olsun.
yayalar,motosikleti bisiklet zannediyor..ayaklı da olsa arabalı da zihniyet aynı maalesef :(

yaa abicim siz neyden bahsediyosunuz tamam öküz demek hoş bişi değil ama bu adam hırsını nerden çıkaracak

bırakında içini biraz döksün

Gaziantep İl Temsilcisi
Askerim geçmiş olsun,Allah'tan sende bişey yok ,verilmiş sadakan varmış

İnsanlarımız öküz değil,aşırı şekilde sorunları var ,o yüzden biraz dikkatsizler,kimbilir kadının kafasından neler geçiyodu,parasızlık,geçim sıkıntısı,eş derdi iş derdi,herşey olabilir,hemen öküz yakıştırmasını yapmak ,ve bacak kadar çocuğa öküz yavrusu demek ,askere yakışmamış

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar