Kenan Sofuoğlu - Miller Motorsports Park

Kenan Sofuoğlu şampiyonanın Amerika ayağında 25. sıradan başladığı ilk yarışta 12. , ikinci yarışta ise 14. oldu. Sırasıyla 4 ve 2 puan aldı.

Böylelikle toplam puanı 32'ye yükseldi. Bu yarışın ardından şampiyonada 16. sırada bulunuyor. Genel puan durumunda 15. sırada bulunan Karl MUGGERIDGE ise 49 puana sahip.

Son düzenleme:
Her ne kadar soz zamanlarda büyük acılar yaşasa da Kenan Sofuoğlu bizim gururumuz. Başarıları daim olsun.

umarım en iyi derecelrde görürüz kanan kardeşimizi kendisine bol şans diliyorum

akŞam izledim yarışı ama gerçektenden yönetmenleri çok ayıpladım.. 1 defa olsun göstermediler.. Hep ilk 3 veya ilk 5.. Performans düşüklüğü var tabiki kenanda.. ama inşallah en güzel çekilde toparlacak kendisnini..

Bu yıl alışma süreci olacaktı. Bir de yaşadığı acılar var mağlum. Allah yolunu açık etsin.

performansı düşmedi, arttı. bundan önceki yarışlarda ilk 12'ye girmekte zorlanıyordu. bu yıl öğrenme yılı.

Dün gece sırf bu yarış için geç yattım.
Keyifli bi yarıştı, Kenan abimizin varlığıyla yokluğu birdi resmen, hiç göstermediler.. :farao:
Spikerlerin yorumlarına göre bir ara 9.luğa kadar çıkmıştı...
Helal olsun Kenan Sofuoğlu'na...

25. Sıradan 14.lük ilk sene olmasından dolayı güzel bi netice...

Tebrikler Kenan abim :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Daha iyi dereceler alacağına eminim Kenan'ın. Başarılar diliyorum kendisine... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar