Selamın Aleyküm

selam arkadaşlar
ben ercan 17 yaşında lise 3 öğrencisiyim
Bursa - İnegöl'de yaşıyorum

uzun zamandır forumu takip ediyorum kayıt olmak bu güne kısmetmiş...neyse sözü uzatmayıp bu geç saatte sizi yormayayım honda dylan almayı düşünüyorum 172 sayfalık bölümün tamamını okudum bu konuda yine yardım talebinde bulunacağım şimdilik iyi geceler...

Son düzenleme:
Yazı tipini değiştirirsen iyi olur çünki bu şekilde tamamını yazmak yasak.

hoşgeldin

Hoşgeldin Ercan.

Dylan çok güzel bir makina. Ama önce ehliyetini al, kitapları ve internetteki yazıları, forumumuzdaki bilgileri bol bol oku, iyice sindir ondan sonra bin.

Tamam mı abisi..?

Söz mü..?

tamamdır abicim tabiki sizin fikirleri benim için önemli öyle pek bir motor tutkum yoktu ama nerden bindiysem bu dylan a bende suç yok abicim

esp

selam arkadaşlar

uzun zamandır forumu takip ediyorum kayıt olmak bu güne kısmetmiş...neyse sözü uzatmayıp bu geç saatte sizi yormayayım honda dylan almayı düşünüyorum 172 sayfalık bölümün tamamını okudum bu konuda yine yardım talebinde bulunacağım şimdilik iyi geceler...

Hoş geldin aramıza dostum :) Aletle ilgili bilgim olmadığı içn yardımcı olamicam ama başlığa ismi yazarsan yardım alman çok daha rahat olur :wiinkk:

hoşbulduk arkadaşlar Allah izin verdikçe burdayım

selam arkadaşlar

Zaten foruma uye olmayan bir sen vardin birde gulhane parkindaki ceviz agaci :p

Hos geldiniz kalici ve katilimci olmaniz dilegiyle :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar