Limuzini attı Vespa'yla geziyor

74400juliarobertsanddanyp8.jpg
Çevreci Julia Roberts lüks arabalarını sattı. Oscarlı yıldız artık her yere Vespa’yla gidiyor.

Özel bir kadın filmindeki rolüyle şöhreti yakalayan Julia Roberts, artık en ünlü çevre savunucularından biri oldu. Erin Brockovich’teki rolünde zehirli atıkların izini süren Roberts son filminde Joan Root adlı çevreci kadını canlandıracak. Üç çocuk annesi Oscarlı yıldız özel hayatında da doğaya saygılı. İki yıl önce Malibu Sahili’nde 30 milyon dolara tamamen çevreye duyarlı bir ev inşa ettiren Roberts’ın ahşap sarayının su boruları bile geri dönüşümlü malzemeden hazırlandı.

Son olarak limuzin, jip ve yakıt sarfiyatı fazla araçları boykot eden Roberts kararının arkasında durduğunu kanıtladı. Önceki gün eşi Danny Modder ile Roma’da görülen Roberts şehri Vespa ile turladı.

Kaynak: Hürriyet

75040juliarobertsanddanzw8.jpg

74966juliarobertsanddanub7.jpg

74815juliarobertsanddanzd4.jpg

Güzel ve örnek bir davranış,çokta severim kendisini teşekkürler paylaşım için mostwanted_57

Vespa tüm dünyada bir stildir. Aslında daha az markalı birşeylere binmiş olsaydı daha çok severdim, ama aferim yine de...

İtalya 'da Vespa ile dolaşmak bir Hollywood geleneği, örf ve adetidir: 1952 'de Audrey Hepburn Roman Holiday filminde Vespa 'ya binip onu dünya markası yapıp, satışlarını tavana vurdurmuştur. Ülkesine dönünce büyük arabalara devam tabi, bu kadında Roma 'da scooter ile tur attı diye, safkan motorcu olmuyor, ülkesine dönünce limuzine ve şatafata devam.

Gerçekten bravo...
ünlüler böyle konulara dikkat çektiğinde etkileme alanı daha geniş oluyor.çevre günümüzün sorunlarından birisi diğeride Türkçe'yi güzel kullanmakdır...bende şahsen Türk Dil Kurumu Gönüllüsüyüm Bursa bölge başkan yard. bile yapıyorum falzla ilgilenemesemde

Gerçekten bravo...
ünlüler böyle konulara dikkat çektiğinde etkileme alanı daha geniş oluyor.çevre günümüzün sorunlarından birisi diğeride Türkçe'yi güzel kullanmakdır...bende şahsen Türk Dil Kurumu Gönüllüsüyüm Bursa bölge başkan yard. bile yapıyorum falzla ilgilenemesemde

O kadar çok yazım hatası var ki inanmak mümkün değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Diğeride derken - de ayrı yazlır. Türkçe'yi yazarken de (yi) kesme işaretiyle ayrılmaz. Bende derken - de ayrı yazılır. Gönüllüsüyüm derken de -g- büyük yazılmaz. Bile gereksiz kelime olarak gözümüze çarpıyor. İlgilenmesemde yazarken -de ayrı yazılmalıydı.Noktalama işaretleri konuna girmek bile istemiyorum :)
bence ilgilen biraz :)
ben senin görevini devralabilirim istersen :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tebrik ediyorum kendisini. Bizim ünlülerimiz(!) de kendisinden biraz örnek alsalar ne güzel olacak. Ama ne gerek var dimi, binsinler onlar range roverlara, cayennelere... Sonradan görmeler!

Julia Roberts vespayla geziyor.. habere bak ya... tamam olabilir cevreci bilmem ne de kardesim bu kadin cevreciligini yada biseyleri ispatlamak icinmi scooter la gezecek? kocasiyla ole keyif icin cikmislardir turluolardir sacma sapan seyler yani bi unlu diye insanustu canlilar tutuyorlar bunlari...

Son düzenleme:
Haber biraz desteksiz geldi bana... Tabii ki İtalya'da tatile limuziniyle gitmeyecek, bir de kendi memleketinde neyle ulaşımını sağlıyor, ona bakmak lazım..

Haber tamamen doğruysa eğer, gerçekten örnek bir davranış...

helal olsun vallaha...keske herkes motor kullansa ne cok fazla benzın tuketılır nede trafık sıkısıklıgı olur kımsenın sınırlerıde bozulmaz....motosıklet dogru kullanılırsa hayat uzatır bence...:mrgreen:

..madem çevreye o kadar çok duyarlı neden ahşap saraylarda oturuyor:silent: ? yazık değilmi onca ağaca..?:pr: ucuz popülizm dedikleri bu olsa gerek ..:cherry: breh breh breh ( külahım sizi dinliyor ) :queen:

Buna yorum yazmamıs mıydım ben yaahuu :p

Bunlar da doğru yoLu bulmuslar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar