2000 ytl ye kadar scooter (plaka masrafları dahil)

hangi scooter

• Jinlun JL125-T13

Oy: 0 0.0%
  • Haojin hj125t

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
Arkadaşlar 2000 ytl ye kadar scooter (plaka masrafları dahil) arıyorum yardım edermisiniz? :bestmt: :joker:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

merhaba arkadaslar,ben (ATV KANUNI)almak istiyorum.türkiyede izinlerde kullanmak icin.özellikle türk mali olsun istiyorum,cunki ülkemi ve milletimi cok seviyorum.marka kulanicisi varsa yazsin lütfen.

orhan üstündag' Alıntı:
merhaba arkadaslar,ben (ATV KANUNI)almak istiyorum.türkiyede izinlerde kullanmak icin.özellikle türk mali olsun istiyorum,cunki ülkemi ve milletimi cok seviyorum.marka kulanicisi varsa yazsin lütfen.
arkadasım nıe buraya yazıyorsınkı topic acsana....

kanuni ATV HAKINDA

:queen: :bounce: :queen:
orhan üstündag' Alıntı:

texas_287' Alıntı:
Arkadaşlar 2000 ytl ye kadar scooter (plaka masrafları dahil) arıyorum yardım edermisiniz? :bestmt: :joker:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************
bence mondial 151rs veya 110ft

benim motorumu alabilirsin ben de chooper almak için satıyorum.as 125t siyah 2005 model.scooter sınıfının en genişidir.(125cc ler arasında)3200 km de kapalı alanda muhafaza edilmistir. msn adresim [email protected] bu arada 1100 ytl istiyorum.

scotur alma yayan gez daha iyi cok sorun cıkartıyo onlar alırsan isyan edersin vitesli al daha iyi basın agrımaz scoturdan bin kat iyiyidir

ıkıncı el atv lerde var eger bakarsan sahıbınden.com a bulabılırsın ıkıncı el kanunı atv :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar