4. Kazamı Yapmış Bulunmaktayım

evet bugün 4.kazamıda yapmış bulunmaktayım... istanbul kağıthane nurtepe sokullu caddesinde kaza yaptım...hani şu dükkanlarını yıkayıp suyunu yola dökenler varyaaaa:farao: düşük hızla yolda seyir ederken önümdeki ...... araba durunca yolun boş olmasına rağmen bende arabaya çarpmamak için karşı şeritte müsaitti hemen frenlere asılıp yatırdım motoru ama sürüklendim 6-7 metre Allah'a şükür fuardan aldığım montla kaskımı takmıştım hiç bişi olmamış gibi kalktım motoru kaldırıp yoluma devam ettim...önümdeki araba direk kaçtı zaten...motorumada hiç bişi olmadı ona çok şaşırdım:mrgreen:mondıal 151 rs :cat: neyse arkadaşlar herkes korumalarını ihmal etmesinler:cat:

Geçmiş olsun arkadaş ucuz atlatmışsın,tekrarını yaşamazsın inşallah..

geçmiş olsun ama sana bu ders olsun,

ehliyetin yok eğer o arabaya arkadan çarpmış olsa idin ne olurdu dusunebılıyormusun? eğerki model bir araba ise? altındaki motorun 3 katına sana maal olurdu!!!!

Ehliyetini almadan trafiğe çıkmamalısın, yoksa sana acıyan olmaz şuan benim gibi......!!!!!!

geçmiş olsun ama sana bu ders olsun,

ehliyetin yok eğer o arabaya arkadan çarpmış olsa idin ne olurdu dusunebılıyormusun? eğerki model bir araba ise? altındaki motorun 3 katına sana maal olurdu!!!!

Ehliyetini almadan trafiğe çıkmamalısın, yoksa sana acıyan olmaz şuan benim gibi......!!!!!!

haklısın ama napıyım abicim yaşım tutmuyor:cat:

geçmiş olsun da sanırım panikledin

yokk paniklemedim arabayla zaten mesafem kısaydı o yüzden:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun. İyi ki araçla temasın olmamış. Temas olsa sen de zarar görebilirdin. Ehliyetin de yok, bir sürü masraf çıkardı... Motosikletinin anahtarını bırakıp gitsen masrafı kurtarmazdı heralde. Ehliyetsiz kullanmasan şunu keşke...

ciddi bir kazada ehliyetsiz oldugun için kusursuz da olsan, 8/8 kusurlu olursun ve başına dünya kadar dert açarsın. 1 musibet 1000 nasihatten iyidir derler. aklın varsa bu sözü dikkate al, yoksa o musibet bigün başına geliverir..

Motosikleti
Dl650vstorm
Allah 5. den korusun ...geçmiş olsun...bide ehliyetin olsun..:)

Gemiş olsun bnm arkadaşta vespayla 2 keree yaptı 1de BMW 320 yeni kasa arkadaşa çarptı suç arabadaydı ama 2cide mercedese arkadan çarptı sinyal vermeden döndüğü için ama arkadan vuduğu için suçlu o oldu bagajı boyatma stop lambası işçılık 2000ytl yakın para aldılar.(Bir sürü kuş serisi var git çarp arkadaşta lüx araba hastalığı var)

o zaman binmiyeceksin, Herşeyin bir kuralı var... aileni zor durumda bırakıcaksın hem maddi, hem manevi.

+1triLyon...

herşeyin bir adabı var.. motosikLete binmeyeceksinde değil oLay.
ama mademki ehliyet yok = o vakit trafige kapaLi aLanLarda bunu hobi oLarak yapacaksın..

Niye bırakamayacakmışsın yaw...

Eroinmanlar gibi konuşmayın lütfen. Motosiklet böyle birşey değil, sadece akıllı insanların bineceği bir araçtır. Doğal seçilim işbaşında....

valla ben 1. kazamı yaptığımda "milli" oldun demişlerdi. sen "a milli" sınıfına giriyon sanırım :)

hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlarm:cat: ama siz benim ve ailemin iyiliği için ne kadar deseniz bile bırakamam buna eminim yeniden teşekkür ederim hepinize:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar