Korkunç Bir Kaza!!

Motosikleti
Su Motoru
Kaza hakkında bir bilgi veya yorum yok sadece fotograflarını bulabildim. Ama böyle bir kazayı Allah kimsenin başına vermesin ...

resim16cu.jpg

resim23yi.jpg

resim39wo.jpg

resim43xy.jpg

resim59kx.jpg

resim61em.jpg

resim73ru.jpg

resim86hi.jpg

resim92jl.jpg

resim100xv.jpg

resim119ti.jpg

resim128ss.jpg

resim139vy.jpg

resim149qm.jpg

resim156vn.jpg

resim160ws.jpg

resim179fr.jpg

Kaynak : WwW.MoToRiZe07.CoM ...

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Başlık haber niteliği taşımadığı için konu dışı forumnuna taşınmıştır.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************® ­

a3 mi bu??
en sevdigim araba ya..
ne olmus oyle arabanın uzerine ucak dusmus gibi!!! :santa: :pale: :santa:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Korkunç ötesi be, bi film çekimi için böyle bir sahne gerekse milyar dolar harcayıp proje kursan vede 50 tane araba parçalasan sanırım yinede bunu beceremezsin. Kaç km ile daldı ki o ağaçlara bu hale geldi :silent:

airbag falan açılmamış arabada ne iş..
Koltuk yanlarında ki beyazlıklar sanırım yan airbag, ve direksiyon simidi üzerinde ki de açılmış ama herhalde geri kaparmışlar resim çekerken. Yani öyle gibi duruyo.

gerçekten çok acı bi durum ormanlık düz bi alanda acaba yola bi hayvan filam mı fırladıda attı kendini ağaçlara doğru ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanıldıgı kadar süretli degil..90-100 km.arası kaza yapıldıgı km. saatinden okunuyo.. Ancak Audi gibi bir arabayı bu hale getirmek gercekten zor.. Allah kimseye göstermesin..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
100 km ile o hale gelmesi imkansız, çarpmadan sonra km ibresi geri gelirken orlarda bi yerde takılmıştır.

Motosikleti
Su Motoru
zuhtupasa' Alıntı:
Sanıldıgı kadar süretli degil..90-100 km.arası kaza yapıldıgı km. saatinden okunuyo.. Ancak Audi gibi bir arabayı bu hale getirmek gercekten zor.. Allah kimseye göstermesin..

Oaradaki ibrede km. olarak değil mil yolarak hızı gösteriyor ve o da 145 km. sürate denk geliyor. Ayrıca o aracın çarpmadan önceki hızını göstermez, ilk darbe veya ikinci darbe anında inre bozulmuş olabilir ve sürüklenme hızını gösteriyor büyük ihtimalle, ilk darbeden sonra olduğunu düşünürsek araba en az 220 km. süratle gidiyor olmalı 2. darbeden sonra ibrenin bozulacağını düşünürsek 260 km. falan olması lazım hızının (tahmini) ama 145 km. süratle çarpmadığı kesin ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum 90-100 ile duz duvara carpsan bile o kadar hasar olmaz...

Nerden mi biliyorum... biliyorum iste :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
araba 3-4 parçaya ayrılmış bu 100 km ile asla olmaz ne bu yaşgünü pastasımı
direksiyon üzerindeki air-bag audi ambleminin olduğu yerin altında olması lazım yani öndeki air-bag açılmamış

arac savrulurken ağaca çarpmış. çarpma sırasında ağaç arabayı ikiye biçmiş. Ağaçta sarılı olan kapı bunu gösteriyor. Aşırı hız nedeniyle kontrolun kaybedilmesi sonucu olmuş olan bir kaza. Kontrolun kaybeldildiği an ile ağaç arasındaki mesafe sanrım bi 20-25 metre belki 30 metre var. Sola yol dışına çıkmaya başlayan arabayı hafif sağa çekmek için yapılan hareketin sonucu. Sol arka kapının ordan ağaca dalmış ikiye ayrılıp en yakın ağaca kadar devam etmiş. Allah böyle kaza kimseye vermesin.

Motosikleti
Su Motoru
Hakan abi sende görgü tanığı gibi anlattın valla kazayı :p yoksa yola mazot falan mı döktün :) ...

aythakana katılıyorum. ön airbag acılmadıgına gore yandan carpmıs olmalı. motor arabadan ayrı ön ayrı ya zaten birleşik olan bişey yok ta arabanın şasisi bile bolunmus, 200 km den asagı bence olamaz, ortası ıcerı gırer ama parcalanması dehset verici. Acaba surucu kurtuldumu? Merak ettim şimdi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu nasıl bişey yaa çok kötü işte yolda fazla oynamamak lazım ne zman arabanın koltuğuna otrusam aynı şeyi söylüyorum ama arabanın sesi gaza geitriyo beni geçen cumartesi günüde ataköy sahil yolundan geçiyordum tam o sırada peugeot 307 araç önündeki arabayı sollıyım derken kontrolü kaybetti ve takla atarak kaldıra çıktı ve elektirik direğine ters olarak burnu havada kaldı bende motorlaydım ve hemen durdum ve koştum bende sonra bi kaç araç daha durdu neyse arka kapı açılıyordu içeri daldım bak aklıma geldi tüylerim diken diken oldu içerde bi genç var ve açırı alkollüydü hemen arabanın içine daldım ve arabanın tavanına oturdum adamın elini tututm ayağını biri arabanın altında kalmış sadece çok acıyo diyordu şuhuru açıktı insanlar ben içerdeyken arabayı çevirmeye kalktılar öküzler :pr: neyse çıktım arabayı çevirtirmedim bu kadarda işgüzariz yani neyse adamın arabadan ayağını kurtardık koltukları yatırdık bu arada adamın ayaga felaket şekilde kalınyordu neyse ablulans falan çağrıldı dışarı bi çıktım ki 30 araç durmuş ve sadece seyrediyorlar ve herkezden bir ses çıkıyordu sonra bi adam çıktı ve ben f1 de kaza ekibindeyim açılı dedi benim daha fazla gücüm kalmadığı için abiye bıraktım ellerim ve üstüm kan içindeydi ytapıcak bişey kalmadığı içinde evin yolu tutum akşam haberlerde kazayı gösterdi ben gittikten sonra kaza yapan adamın arkadaşları ortalığı birbirine katmışlar.. isonuç olarak açırı hız ve alkolle kesinlikle araç kullanmayalım...
saygılarımlaa :rendeer: :king:

KurtCobain' Alıntı:
Bu arada farketinizmi ortalıkta hiç kan yok ? :sunny:

1. , 4. ve son resme dikkatli bakarsan arkadaşım , ortada kan yok ama üzerleri beyaz bir şeyle - herneyse - örtülü , 2 kişi görebilirsin :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar çok vahim kazada araba öyle bir hasara rağmen neredeyse şöför kabinini tamamen korumuş çok ilginç ve helal olsun adamlara.Kimbilir kaçla vurdu arabayı ama şöförün kabin inanılmaz derecede sağlam.Tabi yerdeki 2beyaz örtü nekadar koruduğunu gösteriyor ama genede ben hayran kaldım bu a3e.

Moderatör (forrap)
Berbat bi kaza allah kimsenin başına vermesin(en azından o arabadakilerin dışında)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar