En geniş bagaj hacmine sahip motosiklet nedir ?

Başlıktada dediğim gibi en geniş bagaj hacmine (ilave çanta takmadan) sahip motosiklet nedir?
modeli hiç önemli değil ister crusier ister enduro ister scooter, bildiğiniz herşeyi yazın...

goldwing...olması lazım ama birde harley davidson un bimodeli var..3 çanta standart..oda bayağı bişey alır..

piaggio x8 lerin sele altı bolmesine ilaveten arkada entegre topcase gibi bir kısmı var. selenin devami gibi gorunuyor yani. ve bildigim kadariyla, resimlerden filan bir kaskı rahat alabilecek kadar geniş. sele altıyla birlikte toplam 48lt.lik taşıma kapasitesi var.
ekstra bir de topcase filan taktırınca dunyalari tasır.. :king:

piaggiox8016mt.jpg

piaggiox8025ke.jpg

piaggiox8033wa.jpg
[/list]

bu scooterların reklamlarında hep böyle fotoğraflar oluyor. ama o bölmelere koydukları kasklar çeneliği olmayan kasklar. benim tam korumalı nolan kask var çoğu scooter'ın sele altı bölmesine sığmıyor.
bu konunun açıldığı iyi oldu.
bırakın iki kaskı, tam korumalı bir kaskın sele altı bölmesine sığdığı scooterlar hangileridir?

haa bu arada ayaklık yeri boş olan scooterların bayağı yük taşıyabildiğini söyleyebilirim. Ayağınızı koyduğunuz yere iki poşet rahatlıkla koyabiliyorsunuz. Sele altı bölmeside yaklaşık 10 kilo yük alabiliyor. Birde arka çanta oldu mu tamam. neredeyse 20 günlük market alışverişini yükleyebiliyorsunuz. (Örnek: Honda Activa)

özel bagajlar önemli bu alette çeneli kaskları alır hele sele altı kesinklikle alır diğeri de çeneli orta bir kaskı alır .

ilave bagaj takmadan goldwingler ve bmw nin touring üst modelleri çok geniş hacimli bagajlara sahipler çolakoğlu kardeşim

bu scooterların reklamlarında hep böyle fotoğraflar oluyor. ama o bölmelere koydukları kasklar çeneliği olmayan kasklar. benim tam korumalı nolan kask var çoğu scooter'ın sele altı bölmesine sığmıyor.
bu konunun açıldığı iyi oldu.
bırakın iki kaskı, tam korumalı bir kaskın sele altı bölmesine sığdığı scooterlar hangileridir?

Eski bir Piaggio X8 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki bagaj kapasitesi sizi fazlasıyla tamin edecektir. İki adet XL full face kaskı rahatça sığdırabilirsiniz.

iyiymiş valla birde ayak kısmı boş olsa yük taşımacılığı bile yapılır :D

3 yıllık konu da hortlamış hayırlı olsun :)

Banan sorarsınız sonucta bilgi paylaşımı ve X8 piyasada oldugu sürece konuyu açan kişiye değilde yine bu motosikleti alacak kişilere yol gösterecektir artık bu başlık halka mal olmuştur :D ayrıca aynı başlıkta yeni konu açılmakta bırakında hortlasın daha iyi bence:wiinkk:

etiketLerdeki keLimeLerde gizLi oLan cumLeyi buL :p
top case hediyeni AL :)))

ben 5 er tane damacana koymuştuk bizimkilere markette çalışırken panelvan yolda arıza yapmıştı hiç bişey olmadı ikiside canavar gibi banamısın demedi getirdi çin modellerine yönel demiyorum ama mutlaka ortası açık bi model al

Banan sorarsınız sonucta bilgi paylaşımı ve X8 piyasada oldugu sürece konuyu açan kişiye değilde yine bu motosikleti alacak kişilere yol gösterecektir artık bu başlık halka mal olmuştur :D ayrıca aynı başlıkta yeni konu açılmakta bırakında hortlasın daha iyi bence:wiinkk:

katılıyorum da 1 yıllık olsa bi derece,3 yıllık konu olunca ve sadece 6 7 cevap yazılmışken şaşırtıcı bence...:cat: iyi olmuş tabi ne kadar geniş bagajı varmış hayran kaldım :cyclopsan

X8 in bagajı hiç de resimlerde göründüğü gibi geniş değil.
litre olarak belki geniş olabilir ama kapak sistemi yeteri kadar geniş değil
arkada görünen açılan bagaj kapağından shoei multitec çene açılır kaskımı sığdıramadım
koltuk altı geniş ama derin değil aynı kaskı koltuk altına koymaya çalıştığımda ise koltuk kapanmadı.
aynı bagaj sistemine sahip piaggio mp3 e de sığdıramamıştım kaskımı
X9 un bagaj hacmi oldukça iyidir bahsettiğim kaskımı zorlamadan koltuk altına koyabiliyordum.
ama en geniş bagaj hacimli scooter hangisi dersen cevabım burgmann olur
iki tane full face kaskı rahatça koltuk altı bagajına koyabilirsin

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaala bagaj bu kadar öenmli ise motosiklete bakma derim ben :)

Harley Davidson- Ultra Classic denen alet bu iş için biçilmiş...=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar