22.06.2008 Pazar - [KIYIKOY/KASTRO gezisi.]

Kiyikoy,Kastro'ya gidiyoruz..

22 Haziran Kesinlesmis Tarih..

GSM: 0536 953 91 43
Her turlu soru ve sorun icin beni arayabilirsiniz...

ONEMLI UYARI!
Arkadaslar,A2 Ehliyete sahip olmayan ve belgelerinde eksik olan,cevirmelerde sikinti olusturabilcek arkadaslar lutfen katilmayiniz!
Bulusma yerinde tek tek A2 ehliyet kontrolu yapilacak,A2 ehliyete ve gerekli belgelere sahip olmayanlar grup icine alinmayacaktir!

Taktir edersiniz ki,kimsenin butun bir grubu maddi,manevi yonden sikintiya sokmaya,bekletmeye hakki yok!
------------------------------------------------
Gidiş Rotasında değişiklik:
Zincirlikuyu BP'de Avrupa yakası ile buluşulup,2. Cevreyolu Üzerinden devam edilecek,habibler çıkışından sonra..Arnavutköy üzerinden eski edirne yolundan seyir edilecektir..(Otobana nisbeten sadece 30 km gibi bir mesafeyi ana yollarda,geri kalan güzergahı..sevdiğimiz yollarda gideceğiz!)

Evet arkadaslar,yuvacik gezisinden sonra hizimi alamayan ben :) + (babaci) + (kelleci)..... cay icerkene konustuk,sozlestik...bi kostroya gidelim dedik!
------------------------
Daha once gittigim bu guzergahin yollari harika!
Yer (Kastro) zaten bir doga harikasi.
------------------------
Kastro Istanbuldan 170 km civarinda.Bunun yaklasik olarak 110 km si otoyolda,sonrasi ise iki tarafi orman cok guzel yollarda geciyor.
------------------------
Kastroya ait cok fazla resim mevcut olamdigindan dolayi resim koymuyorum...
Deniz ile golun arasinda sadece birkac metre genizliginde bir kumsalin oldugu,dort bir yani orman...kampcilarin bol bulundugu bir mevkii!
Golde...cesitli araclar ile gezmek mumkun (kano,deniz bisikleti,sandal)
Deniz (karadeniz) sicaksa girilesi bir deniz..
------------------------
Ortalama hizimiz,otobanda 90km, sonrasinda ise 70km olacak...(kucuk ccler zorlanmadan eslik edebilirler.)
------------------------
Istanbul MT - Bulusma yer ve saatleri:

Anadolu yakasi bulusma saati: 8:30
Anadolu yakasi bulusma yeri: 1.Kopru (Anadoludan,avrupaya gidiste) giselerden onceki,otobuslerin kullandigi yan yol..yan yoldan girince ileride sagda bekliyor olacagiz.

Avrupa yakasi bulusma saati: 9:00
Avrupa yakasi bulusma yeri: Zincirlikuyu BP Benzin İstasyonu.

Haraket:
9:10
-------------------------
Kisaca yeme-Icme bilgisi:
-------------------------

Kastro kamp,dinlenme tesislerinde alabalik,ve balik cesitleri genel itibari ile 5-6 YTL arasinda,izgara kofte,kiremitte balik vs.. 6-7 ytl,mesrubatlar 1,5-2 ytl ve cay ise 1 ytl..dir.!

Kendimiz mangal kiralayarak kendin pisir kendin ye usulu ilede yapabilmekteyiz..

Çok güzel bir güzergah... :cat:

Ancak Kastro'da denize girmek yasaklanmış olabilir... Oraya kadar gidip o güzel suya girememe riski mevcut... Araştırıp net bişeyler yazmaya çalışacağım.

bildigim en gzl motosiklet guzergahlarindan birisi...denize girmek zahmetli ztn biraz...ben girme taraftari diilim ama ozellikle o golde (nehirde denilebilir..) bir geinti yapmamak olmaz :D

ne konuştuk hatırlamıyorum sarhoştum:p

ogün müsaitim allah bir keder mani vermezse geliyorum:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar özellikle Çerkezköy çıkışından itibaren çok dikkatli olun.Yol çok işlek.Saraydan sonrası bolca virajlı. Bir de o gün yollarda"Pazardan pazara şoför" olanlar çok olacaktır.
Lütfen çok ama çok dikkat edin.
Fotoğraf makinenize de unutmayın.Kıyıköy harikadır

way bee hızını alamayanlar belli oluyoo :p
bende eger müsait olursam gelmek isterim

Kıyıköy çok güzel bir yer, ertesi gün finalim var ama gelebilirim belki. Gelirsem Silivri'den +1'im kendi motoruyla katılacak.

khutuck bekleriz.....artik seninle biyerlere gitmek lazm...tazeliyelim beraberligi

niyetım var bı aksılık cıkmazzsa gelıyorum artcım olabılır ama ben ıstemıyorum...gezı 1.6 mı
6.6 mı
işallah yolda arıza yapmaz

arkadaslar....gezi 1 haziranda...iki farkli tarih yazilmis,bir hata olmus duzeltildi..lutfen katilim listesini tekrar onaylayin!

Of HAsan of! İstisnasız geleceğim geziyi öyle bir tarihe denk getirmişsinki Ben direk patladım:santa:. Maalesef gelemiyorum.Kesin güzel bir gezi olacak ve fotoları görünce kendimi duvardan duvara vuracağım:pr:. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilemekten başka bişey yapamıyorum.

bende gelebilirim gibi gozukuyor.degişiklik olursa burdan haber veririm
gerci babaçi ye kızdım benım yuvacıkta resmımı cekmıstı koymamıs::):cat:

arkadaşlar pazar sınav var yoksa kaçırmam yuvacıkta hızımızı alamadık inşallah başka organizasyonlara geliriz. Sizden bol foto bekliyorum..

30-31 mayıs 01 haziran Sakarya Poyrazlar var ve ben orda olacağım sizde tekrar düşünün derim. 3 gün kamp ve organizasyon-program-doğa daha ne olsun.

kastro

ev taşıma boya badan işlerini bitirebilrsem bende gelicem bende hızımı alamadım hatta ben bolu gezisi felan bekliyodum ama buda olur:cat:

ozaman ben gelirsem vize istikametinden gelir sizinle kastroda buluşurum
ayrıca trakya tayfasındanda katılan olabilir ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar