Suzuki GSXR-750 08 eğlenceli bir tanıtım videosu

[MEDIA]http://www.dailymotion.com/swf/x4uaup?autoPlay=1&v3=1.swf[/MEDIA]

gözüme takılan bir video çekimi,müzikleri falan hoşuma gitti paylaşayım dedim.motor içinse konuşma istemiyorum:salut:

iyi seyirler.

video cok guzel ama fazla izleyince pisikoloji bozuyo:salut::salut:

erhan abi cok saol buarada tekrar:p:rendeer:

içinde gsxr harflerinin yanyana olduğu cümleler görünce bi tuhaf oluyorum;600,750 ya da 1000 fark etmez :pr: süper video ;)
dip not;moto-journal'in gsxr 600 için hazırladığı video daha eğlencelidir.bence ona da bi göz atın;)

Son düzenleme:
walla motor guzel tam onayımı aldı ama salyongoz nıye yıyor buadam etçil mi yoksa:cherry:

Video fransada çekilmiş sanırım. Acaba pilot bizim coq mu:p

Bu yeni kasa gsx-r'ların kafa grenajı ve farların tasarımı gerçekten müthiş:cat:

Son düzenleme:
wow gold!All wow gold US Server 24.99$/1000G on sell! Cheap wow gold,wow gold,wow gold,Buy Cheapest/Safe/Fast WoW US EU wow gold Power leveling wow gold from the time you wWorld of Warcraft gold ordered!wow power leveling wow power leveling power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power levelingcheap wow power leveling wow power leveling buy wow power leveling wow power leveling buy power leveling wow power leveling cheap power leveling wow power leveling wow power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power leveling power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power leveling buy rolex cheap rolex wow gold wow gold wow gold wow gold

Bu nedir?Yazanın amacı nedir?Biri açıklayabilirmi:silent:

video yu izleyebildm motosiklet gercekten guzel...

gsxr 750 neden Turkiye'de satılmıyo ?? yada satılıyo da ben mi bilmiyorum ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar