Cobo 175 97 Model ? Acil Yardımmm

Selamlar arkadaşlar bn bugün bi motor alcam acil yardıma ihtiyacım var

alacağım motorun RUHSAT PLAKA TEMİZ kağıdı herşeyi tam fazla kullanılmamış ve çok güzel çizik dahi yok

yanilız hiç resmini googlada bulamadım ve teknik bilgisini bulamadm motorda

COBO logosu war kasaları MZ ETZ 251 lerin aynısı aynı egzantirk ve depoya sahipler hatta ETZ 301 lerle aynı olan egzost sistemine sahip

COBO 175 in piyasa fiyatını ve bana kısa bir bilgisini verebilirmisiniz acil olarak

bikepics-688233-full.jpg

bu elemanın kırmızı

Son düzenleme:
valla böyle bi makine ilk defa gördüm mez ve mısk kırması bişey bence hic yanaşma kardeş parcasını nereden bulacan ve satamaz ayle efradınızda biri olur ama yinede sen bilirsin

bencede hiç bulaşma başına bela olur arıza yapsa nerde bulucan parçayı

coba 175 ti sanırım tam adı.
parçacıları bir gez hayati parçaları uyuyorsa mz ile sorun olmaz sanırım.

coba 175 ti sanırım tam adı.
parçacıları bir gez hayati parçaları uyuyorsa mz ile sorun olmaz sanırım.

eet abi coba 175 motor MZ ile aynı kasa parçalar falanda aynı hatta bujiler bile aynı yamaha parçalarıda kullanıo adam gibi bi parçacıya gidip sorcam ama inceledim MZ 251 lerin 90 model üstü cihazların tüm parçaları uyuyomus ben bu motora 450 lira werdim ruhsat flaan var temiz kağıdıda bugün alıncak tek eksik gösterge sorunlu onuda sanarsam kolay bişi ile yaparım

ACİL YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMM

PArk halindeyken BENZİN JİGLESİNİ kapatmalımıyım ?

12 senedir motorla ugrasıorum daha ilk duydum coba diye bi marka bence pek bulasmasan daha iyi olr

12 senedir motorla ugrasıorum daha ilk duydum coba diye bi marka bence pek bulasmasan daha iyi olr

MZ ETZ lerin aynısı kanuni seyhan kasalar ve aynı pistonlara sahip biliorum ben sonuc olarak rus motoru ve orduya hizmet etmek için yapılmıs hala yurtdısındaki fiyatları 600 dolardan başlıo buranın parası ile 1 milyar falan en ucuz cinliden iyidr genede

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hemen al hemen 700 ytl istiyor sahibi kaçirma

sen bu motoru aldınmı????????
satıyormusun??????????????

http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/45708-satilik-takaslik-coba-175-a.html
yoksa kullanıyormusun anlamadım 3 degişik topık
http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/45707-sabahlari-calismiyor.html

neyin peşindesin arkadaşim

neyin peşindeyim :D işe gidip gelmenin peşindeyim

özet : motoru yaptırmak istiorum ve satıp takas edicem !! bu topic eski anladın ben alacaktım bu motoru yardım istedim zamansız geldi yardım simdi aldım kullanıorum ama motor uzun zamandır garajda suskun oldugundan dolayı bazı sorunları var yaptırıp en azında işe gidip gelmek istiorum yaptırdıktan sonrada bana daha hafif gelecek bi motorla takas etmek istiorum

anladınmı neyin peşinde olduğumu...

konusmalara biraz seviye versek iyi olur yani açıklamanıda aldın rahatladın sanarsam

kardeş bende almayı düşünüyorum bundan ama senin gibi yardım aradım hala da kesin karar veremedim bende simson vardı yapısını iyi bilirim mz etz lerle de aram iyi dir kendi atelyem falanda var eğer motor tam olarak ifa motorsa ben bunu alırım ama sen kulanmışın daha iyi bilirsin motor mz motoruna benziyormu yoksa hakkaten aynımı sende motorunda sorunu tam olarak nedir...

abi bu elektirik sistemini mze cevirebilirmiyim bendede var bi tane coba

dinomaları uyarmıııııııııııııııııııııııı lutfen yardımmmmmmmmmm

Son düzenleme:
slm

kardeşim bu motosiklet rus malıdır.evt mz e benzer ama kesinlikle mz değildir mz in dinamosu ise kesinlikle uymaz tabi krank miline ve blok a modifiye yaparsan o ayrı bu motosiklet mins kin bi büyüğüdür eğer başka sorunun varsa bana yaz çünkü türkiyede bunu benden başka kimse yapamaz bu motoru çokda iddalıyım çünkü bu motorları ilk geldiklerinde acentada biz indirdik kasalarla teknik servisliğini alacaktık hemde yetkili olarak ama 93 deki krizde getiren firma iflas etti ve bu motorlar türkiyenin herbi tarafına dağıldı

kardeşim sen motorlarla iyi uğraşmamışın demek ki buy motor rus malı bi motor dur

arkadaşlar parça bu motorun yani cobo nun bütün parçalarını bulabilirsiniz size adresinide verebilirim tabi isterseniz bu motorun hemen hemen her parçası bulunur

Son düzenleme:
bizdede var akardeş aynı motor

motorun ismi cobo deil cobra motorun parçaları bulunuyor yaf misk parçaları uyuyyor bu motorlar çok mayak motrlar turkiyede az rusmalı heralde sen bu motoru boyamısssın

kardeş bu motordan bizdede var çok ii motorlardır rusmalı cobo deil adi cobra cross geçiyor misk parçaları uyuyor birazda mz parçası rus malı motor

Son düzenleme:
benım bı arkımde var bundan kırmızı rengı hatta gecen gun motor yaptırdı.7 seneden berı bınıyolar kendılerınde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar