fiyatı uygun gecici

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhabalar değerli arkadaşlar. ben motosiklet dünyasına yeni adım atmaya çalışan biriyim. ehliyetim yaklaşık 2 hafta içinde elime geçecek. fakat çok acemiyim. bulunduğum şehirde de böyle bir eğitim verecek bir yer yok.
Bu nedenle kendime kullanılmış, başımı çok ağrıtmayacak, vitesli ve düşük hacimli motora sahip bir motosiklet arıyorum. yanlızca alışmak ve biraz tecrübe kazanmak için. teşekkürler...

merhabalar değerli arkadaşlar. ben motosiklet dünyasına yeni adım atmaya çalışan biriyim. ehliyetim yaklaşık 2 hafta içinde elime geçecek. fakat çok acemiyim. bulunduğum şehirde de böyle bir eğitim verecek bir yer yok.
Bu nedenle kendime kullanılmış, başımı çok ağrıtmayacak, vitesli ve düşük hacimli motora sahip bir motosiklet arıyorum. yanlızca alışmak ve biraz tecrübe kazanmak için. teşekkürler...

Arkadaşım sana TVS Apaçhi al diyorum başka bişi demiyorum.Bu motoru incele...

3650 YTL sıfırı diye buldum nette. ikinci eline de 2500 YTL'ye satıyorlar. daha uygun yaklaşık 1000-1500 YTL'ye bir şey ne olabilir? Bu fiyatlara bulabilirmiyim?

yamaha ybr ikinci el de olabilir tek gecerim sana en uygun alması satması kolay tek motor

Cup modellerini incele derim.Vitesli motorun atikliği debriyaj olmadığı için
scooter rahatlığı.Benzin tasarrufu 100km/2.5 lt.Dayanıklılığı.

3650 YTL sıfırı diye buldum nette. ikinci eline de 2500 YTL'ye satıyorlar. daha uygun yaklaşık 1000-1500 YTL'ye bir şey ne olabilir? Bu fiyatlara bulabilirmiyim?

Bu fiyata vitesli motor olarak ancak mondial 125 kn alabilirsin onuda alma derim.Çünki motordan soğursun. Biraz daha para koy ybr veya apachi al. Ybr nin satması kolay olur ama apaçhi deki performansı yakalayamazsın. Bende senin gibi yeni bir motorcuyum.ilk motorum ve şimdi kullandığım motorum 2 el 2007 model apaçı 2 ay önce 2.400 ytlye aldım 1.100 km deydi şimdi 2100 kmde dün ilk uzun yolumu yaptım gidiş dönüş tam 300 km maşşallah beni yolda bırakmadı. Tekrar hatırlatayım 1000-1500 ytly motor alırsan inan motordan soğursun arkadaşım mondial 125 kn nin sıfırını aldı şimdi motor yatıyo üstüne binmeye korkuyo arıza yapacak diye. Bide senin oralarda gezecek çok yer var sen motor aldınmı üstünden inmezsin iyi düşün...

Cup modellerini incele derim.Vitesli motorun atikliği debriyaj olmadığı için
scooter rahatlığı.Benzin tasarrufu 100km/2.5 lt.Dayanıklılığı.

Cup tarzı motor alırsan vitesli motor tecrüben olmaz bilgin olsunn

Son düzenleme:
Hiç belli olmuyor aslında.Sahibinden.coma bir bak istersen.Şansın varsa denk gelebilirsin.Bulamassan biraz daha bekleyip öle alırsın.Geç olsun problemi olmasın.En kısa zamanda motoruna kavuşursun umarım.

arkadaşım meraba benim tavsiyem motor almak için aceleci olmaman çünkü yanlış karar verdiğinde geç kalmış olacaksın onun için bazı siteleri incele ve tanıdık tanımadık herkesten bilgi almaya çalış derim
benim sana motor tavsiyem ybr124 cbf150 tarzı motorlardır sahibindeni mutlaka hergün incele saygılar...

Kymco ck125 var ikinci eli gayet uygun fiyatlara bulabilirsin.Ben kullandım 4 ay ve gayet memnundum.32ytl e 520km. gider bakımı 40-50 ytl arası,düşsen yatırsan üzmez seni parçası ucuz.Ama biraz daha kasıp ybr125 daha uygundur.

ybr ve Apaçhi ye baktım dediğiniz gibi. güzel motosikletler, sanırım benim için en uygunu bunlar. ama belliki 2500YTL civarı vermem gerekecek.
sahibinden.com sitesinde ybr epey bir var. ama motoru alırken nelere dikkat etmem gerekecek bilmiyorum. en önemli dikkat etmem gerekenler konusunda da biraz bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. teşekkürler.

motosikletiniz gerçekten güzelmiş. ama ben küçük motorlu sport tip bir araçla başlamak istiyorum. asıl amacım enduro tipi 600cc kullanmak. ama öyle motorlara daha uzun zaman var. teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar