- Konu Yazar
Bugün 16 Mayıs Cuma günü 17:00 sıralarında yola dökülmüş deterjanlı sulara girince kayarak motordan düştüm. Motor kayarak altımdan gidince ben yolun ortasında yerde kaldım. Hemen arkamdan gelen kamyonetten kaçmak için hemen ayağa kalkarak kaçmaya davrandım. Kamyonetin frenle durduğunu görünce çalışmakta olan motorun kontağını kapattım. Benzinin yola akmasına mani olmak için motoru kaldırdım. Bir iki sürücü bir şey varmı diye sordu ama en çok ters yöne gitmesine rağmen yanıma gelerek benimle ilgilenen motosiklet sürücüsüne sevindim. Dizlik, kask ve mont faydalı oldu ama dirseğimde ve ayak bileğimde sıyrıklar oluştu. Sıyrıkların çok ciddi olmadığını anlayınca motora bir baktım. Ayna demiri ve koruma demiri yamulmuştu. Arka çanta çizilmişti. Bunun dışında hiç bir şey olmaması beni sevindirdi. Uğradığım şoku atlatmak için 5-10 dk. dinlendikten sonra motoru çalıştırarak eve gittim. Dirseğime ve ayak bileğime pansuman yaptım. İki şey öğrendim: birincisi yol ıslak ise yavaş gitmeli. İkincisi: düşenin dostu olur. Koruma demiri. İyi sürüşler.