SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...

sinansofuoglu.jpg
Acı kaybımız!
Kaza geçiren Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan Sinan Sofuoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sofuoğlu'nun, bir süre sonra kalbi durdu. Sofuoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Körfez Pisti'nde Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübü'nün ortaklaşa düzenleyeceği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'na hazırlandığı sırada motosikletten düşerek ağır yaralanan Sofuoğlu'nun, boynu kırılmış, kafa tasında travma ve akciğerinde de kanama meydana gelmişti.

2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sofuoğlu'nun, pist şampiyonalarında türlü dereceleri bulunuyordu.

A.A.

AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan ve tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu, Akyazı'da toprağa verilecek.

Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.

Sporx

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin,gerie kalanlara sabır versin kenan için çok yıkıcı oldu bu

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
oooooooooffffffff allah rahmet eylesinnnnn. :salut::salut::salut: Ailesine sabırlar diliyorum... Nur içinde yatsın. Toprağı bol olsun... :salut:

şuanda dicek bişey bulamıyorum tüylerim dikendiken olmuş durumda allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin..

Allah rahmet eylesin.Şimdi öğrendim vefat ettiğini.Allah ailesine sabır versin.Kazada çok kötü olmuş ya:pr:Sanırım boyun kırığıda yaşadı.:salut:Çok üzgünüm kardeşim çokkkk.Rahat uyu........::melek02:

Şuan harbiden o kadar kötüyüm ki :pale: Kenan abimizin durumunu düşünemiyorum :salut:
Offfff ya :pale:

Allah gani gani rahmet eylesin, günahlarını affeylesi, mekanı cennet olsun inşallah ...

allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.ecelin ne zaman geleceği belli değil gencecik bi yetenek daha aramızdan ayrıldı işte.off of kelimeler duygularımızı anlatmaya yetmiyo maalesef.allah kardeşi(miz) kenan'a uzun ömürler versin.BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

:( Allah rahmet eylesin yaw şaka gibi :( :( şok oldum ve çok üzüldüm...

yazıkyaa.. yazık...

Bahattin' den sonra kenan bunu nası kaldırıcak.. buda ayrı bi olay...

Allah rahmet eglesin...

Dönülmez yolun açık olsun SİNAN................

Ne yzacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum şuan..

.
[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/sinan_sofuoglu65.wmv[/MEDIA]

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin tüm motosiklet camiiasının başı sağolsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahnet eylesin,zaten üikemizde motorcu çok zor yetişiyor,ailesine ve ülkemiz adına başsağlığı diliyorum toprağı bol olsun.

sözün bittiği an..... rahat uyu büyük yarışçı. seni unutmayacağız.

az önce duydum ve cok üzüldüm Allah sabır versin mekanı cennet olsun..

Çok üzüldüm allah geride kalanlara sabırlar versin kendiside nur içinde yatsın.

evet bende haber kanalınmdan duydum çok üzüldüm açıkcası ailesinin ve dostlarının başı sağolsun tabi biz motorcu dostlarınında

:salut::rendeer:

inşallah kenan uzun yıllar yaşar ve kaza sonucu ölmez tek dileğim bu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar