[Adana MT] 11 Mayıs 2008 Eğner Gezisi

Bugün Adem abinin geyik amaçlı beni ziyareti üzerine Eğnere gitmeye karar verdik.Tabanın kök ve su tavanın yaprak kombinasyonu olan bu güzide rotamızda gayet uygun fiyatları olan Tavuk,balık ve kuşbaşılar yenecek,batak masası kurulacak ve çok geç kalınmadan tekrar dönülecektir.Bu yüzden katılmak isteyen arkadaşların çıkış saatine hassasiyet göstermeleri rica olunur,aksi takdirde sonradan mekana gelmeleri gerekmektedir :p
Bu arada geziye katılacak arkadaşlar, Hala 90 derece tekteker resmine sahip olmamamdan dolayı bende oluşan hırsın dışa vurumuna şahit olacaklar:p Allah sonumu hayır etsin :p Ayrıca Adem abide hayabusa ile bu motor bu işlerin kalemi konulu kompozisyonu ile bize görsel bir şölen yaşatacaktır :) (Belki telkin eden olursa busa ile tekteker denemesi yaparım :mrgreen: )
Çıkış: 9.00 AM
Buluşma yeri:Suzuki Tgb Motoshop (Kısaca Burcunun Mekanı :p Sabah çayları burcudan ikram :p)
Katılımcılar:
1-Tequ(ben)
2-klasel(adem abi)
3-Burcu(burcu)
4-..
Katılmak isteyen arkadaşlara göre listeyi düzenlicem.

11 Mayıs
Pazar
13 / 25
-25.gif

Nem (%) 52 - 93
Rüzgar (km/sa)
4.gif
10

Napıyorsam sizin için :salut:

iyi eğlenceler... iso güncel diceğine adını ekle babocan yaa :bounce::p

11 Mayıs
Pazar
13 / 25
-25.gif

Nem (%) 52 - 93
Rüzgar (km/sa)
4.gif
10

Napıyorsam sizin için :salut:

iyi eğlenceler... iso güncel diceğine adını ekle babocan yaa :bounce::p
atla gel lan :p gezelim geri git :p uğraşıosun o kadar:p
nereye guncel lan isimiz var pazar gunu kaybolma:cherry:
motoru olmayan gelemez:p
yok lan zaten ben bu tayfa ile takılmıyommm,hızımı kesiyolar:cherry:
aynı anda çıkalım,ben oraya vardığımda yemeğin üstüne sigaramı yakmış olurum sen geldiğinde :p Hastane olayı gibi :p
ceyhan olayını unutmayın.ahmetnr yi yalnız bırakmayalım derim:)
Abi genciz daha be :p biraz daha yaşlanalımda öyle :p Şaka bir yana adem abiye çok önceleri verdiğim bir söz.Havalar biraz ısınsın pazarı boşa geçirmek yok paso gezicez diye..
yolun acik olsun gursel abiiiii:queen:
:queen:

walla yağmur böyle yağmaya dewam ederse hemen 2 teker daha ekleriz ellam ama genede kesin gideriz

ahhh adana ahhh :p
hep gezin hep gezin ne olcak sizin bu sonunuz. ama ben biliyom hep tequ yapıyo :D

Bu pazar değilde cumartesi gezmeyi düşünüyoruz. Haftaya inşallah

madem bizbizeyiz 10.30 çıkış saati yapabilir miyiz :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mali ceyhana gelmiyormusunuz,yaf başka zaman gidersiniz eğnere ahmeti yalnız bırakmıyalım bak ben bile geliyorum şelepsizim,adem burcu kaytarmayın deponuza şeker atarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar