Motor Alacağım Kararsızım,Akıl Verin Lütfen...

öncelikle böyle bir site ile karşılaştığım için herkeze çok teşekkür ediyorum.arkadaşlar ben Motor alacağım ama bir türlü karar veremedim.5.000 ytl gözden çıkardım,side de yaşadığım için motor hem yolda ii olacak hemde kumsalda dağda taşta.gözüme kestirdiğim Hyosung RT-125 (karion) var.daha önce yamaha tw125 kullanmıştım ve çok memnundum.şimdi tw 200 var ama türkiye ye gelmiyormuş.Hyosung u tavsiye edermisiniz ? ben yorumlarda genelde iii şeyler okuyorum ama bazı arkadaşlar Hyosung 2 gün sona dökülür deyince soğuyorum.yada bu tarz motor başka var mı bana önerebileceğiniz ? ilginize şimdiden teşekkür ediyorum saygılar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence temiz bir Honda NX4 Falcon almalısın dostum. Sıfırı yok ama 2005 modeline kadar bulabilirsin. 200 cc kullanırken daha aşağı hacimlere bakmanın anlamı yok. Amaaa.. 500 cc den daha hacimli bir motosiklet almanın da hiç anlamı yoktur. Pistlere çıkıp yarışmak dışında alanlar, niye alırlar? 35 yıllık motorcuyum, hala anlamış değilim!

henuz almadım ama raptorda karar kıldım..ıyıce arastır.servısı,yedek parcası,konforu..hepsı onemlı.forumları oku..detaylı bılgıler var.karar kıldıgın motoru yakından gor..hatta deneme surusu yap..sımdıden hayırlı olsun.kazasız belasız surusler..

kombine şekilde kullanabileceğin bir motorsiklet arıyorsan bence Derbi Senda düşün derim.Sahibinden.com 'da söyledigin fiyat aralıgında cok temiz yuksek model yılında uygun makineler var.Derbi nin servisini Ferco motor veriyor.Aynı zamanda ferco firması vespa ,piaggio,gilera, DERBİ,moto guzzi gibi saglam italyan markalarınında hem distributoru hemde servis saglayıcısı saglam bir firma.Bende derbi gpr125r var cok memnunum.Bi incele derim hayırlısı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar