Bir sınavda böyle geçti...25 eylül sınav resimleri...

Merhaba arkadaşlar ;

25 Eylül pazar günü yaptığımız sına görüntülerini sizinle paylaşmak istedik...İşte sınavda yapılanlar ve sınav ortamı...

gelisim, abi gerçi bişey göremiyorum ama telepatik olarak hakkaten güzel görüntüler :queen: :queen: :queen:

anlaşılan çok sakin bir sınav olmuş :)
resimleri nereye sakladınız bakiim???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Costantine, bırak kakarayı kukuruyu da bana demlisinden bi çay çek bakiiimmm :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başka yokmu? bi sürü resim çekilmişti :silent:

merhaba arkadaşlar

2 sene önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum

motorumu aldıktan sonra ehliyetin şart olduğunu bilerek bir sürücü kursuna kaydımı yaptırdım neyse 1 ay sonra sınava girdim daha sonra ise direksiyon sınavına her neyse buraya kadar herşey normal sürücü kursundan evraklarımı aldıktan sonra şubeye gittim harçlarımı yatırdım b sınıfı ehliyetimide teslim ettim yaklaşık 1 hafta sonra ehliyetimi almaya gittim ve birde ne göreyim :pale: b+a2 yazması gerekirken bana E sınıfı ehliyet verdiler :flower: sesimi çıkarmadan eve gittim resmen şoktaydım daha sonra başıma bir iş gelir sahtekarlıkla suçlanırım diye şubeye geri dönüp bana yanlış ehliyet vermişsiniz dedim onalarda çok şaşırmış görünüyorlardı :sunny: 1 gün içerisinde değiştirdiler

ilginç bir olay değilmi :rendeer:

25 eylül sınavına girip ehliyetini alanlardan birisiyim. Burada özellikle Gelişim Sürücü Kursundan Abir Bey'e ve yardımcı olan herkese teşekkür etmek lazım. Harika organize olup herkesin herşeyine yetişmeye çalıştılar. Gerçekten bu A2 konusunda çok çok başarılılar.

archipel' Alıntı:
25 eylül sınavına girip ehliyetini alanlardan birisiyim. Burada özellikle Gelişim Sürücü Kursundan Abir Bey'e ve yardımcı olan herkese teşekkür etmek lazım. Harika organize olup herkesin herşeyine yetişmeye çalıştılar. Gerçekten bu A2 konusunda çok çok başarılılar.
teşekkürler... Yalnız abir değil HABİL olacak..Herkes karıştırıyor ya.. :queen: :cat:

Direksiyon sınavına kendi motoru ile gelenlere geçici sürücü belgesi ( K belgesi)
veriliyor mu yoksa ehliyetsiz mi kullanıyorsunuz ?

Mengu16' Alıntı:
Direksiyon sınavına kendi motoru ile gelenlere geçici sürücü belgesi ( K belgesi)
veriliyor mu yoksa ehliyetsiz mi kullanıyorsunuz ?
k belgesi araç ve öğrenciye mahsustur.Yani yanınızda hocanız ve bizim motor olmadan geçersiz...Ama gel görki çok bakan yok yani farketmiyor...

İyi akşamlar....!
Ben yeni katıldım bu siteye çok güzel ve keyifli,bilgilendirici bir site
22 Ekim'de bende sınava giriyorum inşallah A-2 ehliyeti için benim motorum var 15 Temmuz 2004'te sıfır bir honda beat aldım memnunum şu anda 5678 km.'de bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı.
Merak ettiğim bir soru var....?
duyduğuma göre A-2 sürücü belgesi kaldırılıp,yerine A geliyormuş!
bu demek oluyor ki yeniden bir masraf bu konu hakkında bilgi sahibi olan birileri var mı? teşekkürler.....!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar