Honda CRF450X

TNT

Arkadaşlar bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Honda CRF450X almayı düşünüyorum. Bu motoru bildiğim kadarıyla plakasız satıyorlar. Benim sorum bu motorun sinyalleri ve plakalığı takılırsa trafikte kullanılabilirmi ? (Uygunluk belgesi olmadan trafiğe çıkışı yasaktır.) Uygunluk belgesi alınıp plaka takılabilir mi? İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Honda CRF450X almayı düşünüyorum. Bu motoru bildiğim kadarıyla plakasız satıyorlar. Benim sorum bu motorun sinyalleri ve plakalığı takılırsa trafikte kullanılabilirmi ? (Uygunluk belgesi olmadan trafiğe çıkışı yasaktır.) Uygunluk belgesi alınıp plaka takılabilir mi? İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Başlığı geç fark etmişim ancak cevap yazabiliyorum,

1- Far tek kademeli uzun - kısa hüzme seceneği yok,
2- Stop lambası yok,
3- Ayna yok,
4- Kontak anahtarı yok (ayak marşı veya elektrik starta her basan çalıştırır),
5- Sinyal yok,
6- Hız, devir, toplam km ve diğer göstergeler yok,
7- Lastikler asfalta uygun diil,
8- Garanti yok...

Bu sebeplerle; Trafiğe çıkmıyor, ruhsat çıkarılmıyor, mtv ödenmiyor, plakaya bağlanmıyor. Bütün bunlarla uğraşarak, kross motoru enduroya çevirmektense enduro almak daha akıllıca olur.

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
geçen gün crf250 modelini sordum vitrine koymuşlar 11bin ytl dedi 450 de en az 16 bindir:silent:

arkadaşlar CRF450 nin X modeline plaka çıkarılabiliyor diye biliyorum. R modeline vermiyorlar sanırım.Pıstafa bilgilendir bizi bebişim :p

geçen gün crf250 modelini sordum vitrine koymuşlar 11bin ytl dedi 450 de en az 16 bindir:silent:

arkadaşlar CRF450 nin X modeline plaka çıkarılabiliyor diye biliyorum. R modeline vermiyorlar sanırım.Pıstafa bilgilendir bizi bebişim :p

CRF 450 X 11,085 USD yaklaşık 13,300 YTL

CRF 450 X 'e plaka çıkmıyor (ama azmederseniz formula 1 aracına bile plaka alırsınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar