Türkiye Motodrag 1. Ayak Yarışı 3-4 MAYIS 2008 AKHİSAR - MANİSA

[IMGL]http://img229.imageshack.us/img229/9431/emkakhisardf4.gif[/IMGL]Türkiye Drag Şampiyonası 1. Ayak Akhisar Yarışı
2007 yılında Akhisar Belediyesi'nin Dünya standartlarında kullanımımıza sunduğu Drag pistinde bu yıl da heyecanlı yarışlar bizi bekliyor. İlk yarışımız 4 Mayıs 2008 Pazar günü. Bu ilk yarışta büyük heyecanlar ve ilkler bizi bekliyor.

İlklerden izleyeceğiniz Special motosikletlerin yarışı olacaktır. Çok ozel modifikasyonlarla 500 hp.li motosikletlerin egzostlarından ateş çıkartarak 400 m. Lik yarışlarını inanılmaz heyecanla izleyeceğiz. Yunan Federasyonu'un oldukça ilgisini çeken pistimizde Yunan'lı yarışçıları da izleme fırsatımız olacak.

Uzun süredir ara verdiğimiz ve estetiğiyle bizlere hem göz zevki hem yarış heyecanı katacak olan Chooper motosikletlerin de yarışları bu şampiyona içinde yer alacak.

Bu adrenalin dolu günde yerlerini almak amacı ile Türkiyenin dört bir yanından gelecek Drag yarışçıları 2008 sezonu Türkiye Şampiyonasının birinci ayağı için Akhisar'da buluşacaklar.

Şimdiye kadar gerçekleştirilen her organizasyonda değişik aktivitelerle sürprizler yaşayan motosiklet sevdalıları yaz sezonunun başladığı tarihlerde Akhisar'a akın edecekler.

Yarış alanında göreceğiniz stantlar sizlere fuar havasını yaşatacaklar.

Her yarışta Türkiye'nin farklı bölgelerinden Akhisar'a gelen seyirci ve yarışçı topluluğu 2008 yarışında da Akhisar'da havuzun ve temiz havanın da keyfini yaşama fırsatı elde etmiş olacak.

Şimdiye kadar yapılan yarışlarda geçen yılın rekoru 11.000 seyirci yi de aşarak artan seyirci kitlesi ile yine Mayıs ayının bu ılık günlerinde Akhisar Drag pistinde gerçek adrenalini damarlarında hissedecek.

motodrag34mayis.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mt den kimler izlemeye gidiyo ? bende gitmek istiyorum ama tek başıma değil !

gereksiz bir ayrıntı olsada 3-4Mayıs'ın altındaki Akhisar yanlış yazılmış :)

Ne güzel organizasyonlar fakat hep bizden uzak yerlerdei sınır sehrinde yasamak kötü valla...

pazar gunu duruma bağlı olarak gelme ıhtımalım var... ama net deıl.. saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pazar günü nasipse ordayım biraz heyecan yaşayalım yaw:p

aferim kemal,,bende düşündüm topik açmayı ama,,sana nasip olmuş..

MANİSA MOTOR SPORLARI KLÜBÜ DERNEĞİ OLARAK,,3 YARIŞÇIMIZ İLE geliyoruz..pazar saat 9 da ordayız..

müdrüm,,öğleden sonra zeytinliovaya gitsek ya gölete,,,ben oranın çayını çok özledim..

türkiye moto drag şampiyonu DOĞAN KIRBAŞIN yeni 600 hp lik motorunu görmek herkese keyif verecek..

pazar günü büyük şenlik var.

Dayıcım Kısmet Olmasın,,bnce Gel,,yarışlardan Sonra Zeytinliova Gölete Gidicez Kısmetse..

evet arkadaşlar resimleri beklıyoruz nasıldı yarışlar bi bilgi verecek arkadaş varmı :silent:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
türkiye moto drag şampiyonu DOĞAN KIRBAŞIN yeni 600 hp lik motorunu görmek herkese keyif verecek..

Şu 600 hp lik motoru merak ettim bak şimdi.!!!

Tabii sonuçları da...

Öyle topic açıp kaçmak yok.

Anlatın bakalım neler oldu???

Bu 1300 Cc Ve Yukarısını Special Sınıf Diye Adlandırdılar Dün Yarışlarda..son şampion Doğan Kırbaşın 500 Hp Lik Turbo Beslemeli Motoru 1. Olarak Kupa Kazandı..ama Yemin Ederim,,tek Görebildiğim Motorun Kalkışıydı Dostlar,,inanılmaz Birşey,,muhteşem Bir Güç Muhteşem Bir Sürat..video çekmek Için Yanıma Aldığım Makinamın Pillerinden Büyük Dabe Yedim :)
Sadece Dernek Olarak Yarış Başlamadan Bir Iki Foto çekmemize Izin Verdi Makina..

Kazasız Ve Belasız Bir Yarış Oldu..
Foto Ve Videolar Var,,bulup Buraya Koyacağım..

Super Moderator

Bu 1300 Cc Ve Yukarısını Special Sınıf Diye Adlandırdılar Dün Yarışlarda..son şampion Doğan Kırbaşın 500 Hp Lik Turbo Beslemeli Motoru 1. Olarak Kupa Kazandı..ama Yemin Ederim,,tek Görebildiğim Motorun Kalkışıydı Dostlar,,inanılmaz Birşey,,muhteşem Bir Güç Muhteşem Bir Sürat..video çekmek Için Yanıma Aldığım Makinamın Pillerinden Büyük Dabe Yedim :)
Sadece Dernek Olarak Yarış Başlamadan Bir Iki Foto çekmemize Izin Verdi Makina..

Kazasız Ve Belasız Bir Yarış Oldu..
Foto Ve Videolar Var,,bulup Buraya Koyacağım..

Doğan KIRBAŞ kalan 100 beygirini çıkartmadı mı bu yarışa?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar