yeni başlıycam 250 cc chopper&crusier

motorlar hakkında pek bilgim yok..yeni başlıycam ama chopper yada crusier istiyorum...formdan okuduğum kadarıyla regal raptor,keeway,hyosung,dorada(poseidon),ramzey,zealsunlar uygun fiyat ama hangisinden alacagıma daha karar vermedim..bana cok sorun cıkarmaycak,kontrolu zor olmayan bi motor istiyorum yardımlarınız ve önerilerini bekliyorum...kısa surede motor sahibi olmak istiyorum...

james dean seni öle ii anlıyom kii bende yaklaşık 2 hafta öncesine kadar aynı senin derdinden muzdaripdim..her kafadan ayrı bir ses çıkınca kafam dahada karışmıştı. sonuçta hepsi çin malı illaki bir sorun çıkar bende hem bütçeye uygun hemde vitese geçiş için 250 cc yle başladım..skaygo marka ... bu arada çok tepki gördüm..neymiş çin motoro binilmezmiş bunu diyen de üstelik zamanında çin motoruna binen bir kişi..derdimi anlatamadım parçalasam da çin işte fazla üzülmem yeterki bana bişi olmasın....bildiğim kadarıyla görüntü olarak zealsun en şık duranı içlerinde ama onunda yedek parça sorunu çok oluyor. fabrikası kapandıgından dolyı kolay kolay bulunmuyormuş...

hyosung çin malı değil güney kore malı, suzukiye parça yapan vs. kaliteli bir firma, 92den beri kendi motorlarını üretiyorlar, güvenebilirsin.

Osmaniye İl Temsilcisi
Arkadaşım sen seçenekler arasına ne yazıkki koymamışsın ama ben bir tavsiyede bulunmak istiyorum.İllaki modeli düşük olacak ama emin ol, temizini bulduğun zaman asla ama asla sorun yaşamadan binersin, yakıtta oldukça cimri, performansı 250 cc bir motora göre oldukça iyi, yağını zamanında ve iyi bir yağla değiştirdğinde senden başka hiç birşey istemeyen, başını asla ağrıtmayacak olan bir mtor tavsiye edcem. O motorları alcan fiyatlara alabilirsin, yalnızca modeli düşük olur o kadar. Suzuki GN 250, temizini bulabilirsen, başka motor arama.

250 cc de bırcok seçenegın mevcut.saydıgın motorlar arasında sadece HYOSUNG kore malı ve dıgerlerıne oranla ışçılık ve malzeme kalıtesı yuksek..fıyat olarak dıgerlerı hemen hemen aynı rakamlarda satılıyorlar.bırde senın butcen onemlı tabı..ama sana cınlıler ıcerısınde tavsıye edebılecegım motor regal raptor olacaktır..en azından su sogutmalı bır motora sahıp ve dıgerlerıne gore cok daha kalıtelı..arastır bıraz forumu zaten anlayacaksın ne demek ıstedıgımı..:cat:
ama bıraz daha butcen varsa ki cok buyuk bır fark degıl zaten sana kesınlıkle HYOSUNG derım..cinliler le kıyaslama bıle..

Son düzenleme:
hem bütçeye uygun hemde vitese geçiş için 250 cc yle başladım..skaygo marka ... bu arada çok tepki gördüm..neymiş çin motoro binilmezmiş bunu diyen de üstelik zamanında çin motoruna binen bir kişi..derdimi anlatamadım parçalasam da çin işte fazla üzülmem yeterki bana bişi olmasın....bildiğim kadarıyla görüntü olarak zealsun en şık duranı içlerinde ama onunda yedek parça sorunu çok oluyor. fabrikası kapandıgından dolyı kolay kolay bulunmuyormuş...

nursu katılıyorum yeni kullanıcıların ,kullanıcı hatalarından doğacak arızaların giderilmesi Çin motorlar da çok daha ucuz ve başlangıç için eğer gereken - gerekmeyen bakımları öncelikle yapılıp limitlerine uyulursa öylesi sorunlara yol açmıyor ki zaten doğabilecek sorunların çoğu da montaj ve sonrası bakımların yetersiz ustaların ellerinden kaynaklı,seçimin skygo (ithalatçısını tanıyorum Lifan üretimi ayrıca 8 ayrı firmanın değişik isimlerle getirdiği model)yerinde bir karar parça bol ,örneğin ön siperliği dün arkadaşa Sirkeci'den 15 ytl ye aldık
yine Çetmen ayni malı satmakta ki alırsanız bildiğiniz bir ustaya elden geçirtin iyi fiyatta 2006 yada 2007 ithali,
birde Zealsun yağ soğutmalı ve balansörlü olduğundan artısı var kullanıcısı olarak ben ve dostlara sorun çıkarmadı ,parçalarını Adana firmasından yeni arkadaşa istettik ,tüm parçaları ulaştırıldı ama artık 0 ı yok.
İyi şeçimler...James

Arkadaşım sen seçenekler arasına ne yazıkki koymamışsın ama ben bir tavsiyede bulunmak istiyorum.İllaki modeli düşük olacak ama emin ol, temizini bulduğun zaman asla ama asla sorun yaşamadan binersin, yakıtta oldukça cimri, performansı 250 cc bir motora göre oldukça iyi, yağını zamanında ve iyi bir yağla değiştirdğinde senden başka hiç birşey istemeyen, başını asla ağrıtmayacak olan bir mtor tavsiye edcem. O motorları alcan fiyatlara alabilirsin, yalnızca modeli düşük olur o kadar. Suzuki GN 250, temizini bulabilirsen, başka motor arama.

suzuki tabi iy ama gn 250 tip olarak pek begenmedim galiba moped oluyo..benim begendiklerimde pahalı suzukide bize çin yolları görünüyo galiba:)

250 cc de bırcok seçenegın mevcut.saydıgın motorlar arasında sadece HYOSUNG kore malı ve dıgerlerıne oranla ışçılık ve malzeme kalıtesı yuksek..fıyat olarak dıgerlerı hemen hemen aynı rakamlarda satılıyorlar.bırde senın butcen onemlı tabı..ama sana cınlıler ıcerısınde tavsıye edebılecegım motor regal raptor olacaktır..en azından su sogutmalı bır motora sahıp ve dıgerlerıne gore cok daha kalıtelı..arastır bıraz forumu zaten anlayacaksın ne demek ıstedıgımı..:cat:
ama bıraz daha butcen varsa ki cok buyuk bır fark degıl zaten sana kesınlıkle HYOSUNG derım..cinliler le kıyaslama bıle..

su soğutmalı ve hava sogutmalı motorlar arsındaki fark tam olarak nedir ve motordaki performası nası etıliyor..avantaj yada dejavantajalrı nedir..teşekkürler..

james dean seni öle ii anlıyom kii bende yaklaşık 2 hafta öncesine kadar aynı senin derdinden muzdaripdim..her kafadan ayrı bir ses çıkınca kafam dahada karışmıştı. sonuçta hepsi çin malı illaki bir sorun çıkar bende hem bütçeye uygun hemde vitese geçiş için 250 cc yle başladım..skaygo marka ... bu arada çok tepki gördüm..neymiş çin motoro binilmezmiş bunu diyen de üstelik zamanında çin motoruna binen bir kişi..derdimi anlatamadım parçalasam da çin işte fazla üzülmem yeterki bana bişi olmasın....bildiğim kadarıyla görüntü olarak zealsun en şık duranı içlerinde ama onunda yedek parça sorunu çok oluyor. fabrikası kapandıgından dolyı kolay kolay bulunmuyormuş...

ilgine teşekkürler evet bi taraftan aile çevremedeki insanları laf anlatmaya çalısıyorum bi taraftan da ne alsam diye cırpınıyorum...haa şu varkı alacagım %90 çin olacak raptor,keeway shadow arsında karasızım aslında...araştırmalar biaz daha sürecek galiba..bakarsın iddiadan para kazanır suzuki intruder alırım:wiinkk:
haa bu arada sana da hayılı olsun kazasız belasız sürüşler..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar