Yeni motorum gençler! Kırmızıydı , siyah oldu:)

Merhaba arkadaşlar! Yeni motorumu yaklaşık 1 hafta önce almama rağmen yeni foto koyabildim..Foto koymadan da topik açmak istemedim.O yüzden bugüne kaldı..11000km de tertemiz bir Apache aldım! Seviyorum ben bunu yaw...Bundan önceki de kırmızı bir apache idi.Şimdi siyah oldu..Ne bileyim işte, olan oldu:queen: Mutluyum huzurluyum ki önemli olan da budur..Saygılar:rendeer: Darısı sizin başınıza!:bounce::)

yukardaki resimler çok az bişey kötü çıkmış..telden çektik..iyi çekerdi ama kötü çekmiş bu sefer:p

halbuki aşağıdakiler de telle çekildi ama tebrik ediyorum telefon müthiş çekmiş:cat: teşekkür ederim Vasco:bounce:

İzmirdeki nadide Apache lerden biri de benim altımda...Hadi hayırlısı diyelim..

Bu arada adını Karapaçi koydum...Nasıl?:p

Bu arada güzel bi de poz benden olsun ,sadece, ben:p

Son düzenleme:
Hayırlı olsun lemm :cherry: Bi tur verirsin yine artık:mrgreen:

Ne malı bu APAÇİ?.........................................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan emi :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun güle güle kullan bişeyi merak ettim zaten kırmızısı varmış neden aynı motoru aldın?

hayırlı olsun güle güle kullan bişeyi merak ettim zaten kırmızısı varmış neden aynı motoru aldın?

teşekkür ederim arkadaşım...kırmızı vardı..zamansız satmak zorunda kaldım...ama dayanamadım onsuz..kırmızı olanından daha temiz, daha donanımlı ve daha ucuz bir tane bulduğum için hiç kaçırmadan alayım dedim..

Gariptir bunu da TAM 1,5 AY SONRA satacağım planladığım yurtdışı maceramdan dolayı...Hayırlısı artık...:)

OOooo kanka naptın ya...ulan apache satılıp tekrar apache alınırmı...adama sormazlarmı niy sattın...artık ne halt yedinse...:queen:

hadi hayırlı uğurlu olsun...güzel makina hep söylerim..kökleme fazla he...bu işten zararın ne oldu...bide koruma demirini bizimkiler gibi kare yapsan ya....ne o dandirik bişeye benziyor...

arkadaki mondı Vasco kekosununmu...adama gülerler ya o motorla:cherry:

OOooo kanka naptın ya...ulan apache satılıp tekrar apache alınırmı...adama sormazlarmı niy sattın...artık ne halt yedinse...:queen:

hadi hayırlı uğurlu olsun...güzel makina hep söylerim..kökleme fazla he...bu işten zararın ne oldu...bide koruma demirini bizimkiler gibi kare yapsan ya....ne o dandirik bişeye benziyor...

arkadşaın biride abi gt250r satıp gt250r almıştı :queen: çoky akından tanıdığımız bi modaryatörümüz olur kendisi gizliyo ama olsun

bi halt yemedim abi...ayıp ediyorsun haa:silent: 2600e almıştım 2600e sattım kırmızıyı..Bunu da 2300e aldım hiçbir zararım olmadı..Bu arkadaşın paraya ihtiyacı vardı yoksa bu motorun hakkı 2750 den aşağı değildi..O km sinin artışıyla birlikte 2. eli de artacaktır..

Ne yapayım apachemi sattım ama dayanamadım motorsuz..yine elimdeki parayla en iyi seçeneği almaya karar verdim..abi bir koruma demiri şekilden dolayı dandirik olurmu yaw..yine ayıp ediyorsun...mondi evet Vasco'nun...kimsenin motorundan dolayı da kimseye gülünmez:p:bounce:

yine de sağol hayırlı olsun dileklerin için:rendeer:

Hayırlı olsun be paşam..

Gerçektende nasıl sabırküpü olduğun belli olmuş..

Almışsın ve 1 hafta sonra topic açmışsın..

Bol neşeli yollar senin olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun , iyi sürüşler :cat:

Yolda kalacağın günleri iple çekiyom metohandro :bounce:

O mondi ayvalığa gitti geldi yağmurda çamurda bee :cat::queen:

Sapırküpü HAyılrı olsun Kazasız belasız kullanman dileği ile, yurt dışına giderken ben alırım cüzzi bi rakama motosikletini :mrgreen:

Süper..Hayırlı olsun arkadaşım harika seçim..Renkte harika hani..:bounce:

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Hakikaten siyah rengi çok güzelmiş.
Saygılar:bounce:

Aynı motoru satıp satıp alıyonuz ondan sonra apache çok satılıyor diyorsun :p :queen::queen: Neyse hayırlı uğurlu olsun.:rendeer: Eski apachininde fotoları varsa koyda eskisinin kırmızı olduğunu anlıyalım :bounce::wiinkk::cat:

Hayırlı olsun. :cat: Maşallah sende pek yaşlıymışsın. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar