Erzincan Doğa Turları

Erzincan Doğa Turları (Resimler Yeniden Yüklendi)

Herkese merhaba...
Baharın gelmesiyle birlikte motor sahiplerinde yeni bir heyecan başlar. Bütün kış beklediğimiz buluşma anı gelmiştir artık... Güzelim ülkemizde gezilecek o kadar yer varken bize durmak yakışmaz değil mi...

Fazla uzun yol yapmadan, önce yaşadığımız şehri bir gezelim istedik, kaydettiğimiz güzellikleri sizin de beğeninize sunuyoruz. Umarım hoşunuza gider. Önümüzdeki günlerde Erzincan'da Türkiye'nin değişik illerinden motorlu arkadaşları görürsek ziyadesi ile mutlu olacağız. Sağlıcakla kalın...

GELELİM RESİMLERE

Daha dağlarda karlar erimemiş, doğa yeni uyanıyor. Montumu çekip atladım benim küheylana...

By pozitif_man

Erzincan Ovası'ndan görünümler

By pozitif_man

By pozitif_man

Badem, kayısı ve kiraz ağaçları yeni çiçek açıyor. (Antalya'da çağlalar tükendi bile!)

By pozitif_man

Gezimize ilk olarak, Erzincan'ın manevi sahibi Terzi Baba'yı ziyaret ederek başlıyoruz.

By pozitif_man

By pozitif_man

By pozitif_man

Sonra Şehre hakim bir yer olan Esentepe'ye çıkıyoruz. (Erzincan'ın Çamlıca'sı)

By pozitif_man

By pozitif_man

By pozitif_man

Tekrar yollara çıkıp Çağlayan'a doğru yol alıyoruz. Fazla hızda gözümüz yok :)

By pozitif_man

Yollar bu kadar güzel ve boş olunca insan motordan hiç inmek istemiyor.

By pozitif_man

Yol üstü geçerken Fırat Nehri kıyısında biraz manzara izliyoruz. Canlar alan, yarlar ayıran Fırat...

By pozitif_man

Erzurum buraya çok yakın. Havalar düzelsin, oraya da gideceğiz inşallah...

By pozitif_man

Benim ÇAN-ÇİN-ÇON kask... Rüzgardan koruyor ama, kazaları bilemem :queen::p

By pozitif_man

Sırada Erzincan'ın meşhur Çağlayan'ı var...

By pozitif_man

By pozitif_man

Şehrin en manzaralı daireleri kuşlara ait...:p

By pozitif_man

Yollar da bir başka güzel...

By pozitif_man

İki motor arasındaki 7 farkı bulun bakalım :queen:

By pozitif_man

Biz gezmeyle meşgulken hava da bozmaya başladı. İstikamet güzel evimiz...

By pozitif_man

Doyduğum yer, Erzincan- Üzümlü...

By pozitif_man

Ben motor kullanmakla meşgulken resimleri çeken eşime teşekkür :rendeer:

By pozitif_man

Son düzenleme:
Bu foto süper olacakmış nerdeyse kadrajı ayarlasaydın,güzel fotolar:cat:

a94bafbeba889ed6463f7908fccfe50a.JPG

caglayan cok güzel amcam orda görevdeyken gitmiştik.erzincanda şirin bi yer:mrgreen:

çok güzel görüntüler....
askerliğimi 2000-2001 Erzincan 3.Ordu hava alayında yaptım. fotoğraflarda terzibaba türbesini görünce o günler geldi aklıma. askeriye terzibaba türbesinin yanındaydı...
emeğine sağlık...

Bu foto süper olacakmış nerdeyse kadrajı ayarlasaydın,güzel fotolar:cat:

a94bafbeba889ed6463f7908fccfe50a.JPG

Fotoğraf makinam çok kaliteli değil, amatörler için başlangıç camerası (Kodak C743). Çok usta da olmayınca...

Nasıl yapılacağını biraz tarif edersen senin için aynı yere gidip tekrar denerim :cat:

Ellerine sağlık fotoğraflar için.PIERzig'in dediği fotoğraf benim de çok hoşuma gitti.Orda gezmesi de çok keyifili olur.Hele sonbaharda yolda kuru yapraklar varken.:)

Pozitif Men fotoğraflar ve anlatım çok güzel.Erzincan da çok güzel.Ellerinize sağlık.Amaaa "Erzincan'da 06,35,34, vs. plakalı motorları görürsek ziyadesi ile mutlu olacağız"cümlesi bu olmamış.Sadece bunlarmı?Mesela 22 olanlar da gelse olmaz mı?

topçu tugayında askerlik yapmıştım , Erzincan güzel yerdir ....
selamlar...

Gaziantep İl Temsilcisi
vay vay güzel manzaralar güzel yer erzincan ben de askerlimi orda yaptim 59.er eğtim tugayi özel çavuş talimgah taburu ateş idare bölüğü ne günlerdi....

ellerinize saglik teşekürler :rendeer::rendeer:

Çok güzel gezmişsiniz.Ybr de her yola yakışıyor ya süper motosiklet.Herneyse kafa ağrıtmayayım.Paylaşım için teşekkürler.:bounce:

Terzibaba kimdir? biraz bilgi verseydin daha iyi olurdu.Güzel kareler elinize sağlık.

Vayy be memleketimden bir abim.Nede güzel çekmişsin fotoları.Çağlayana bende gitmiştim.Merkezede çok geldim.Her yaz Erzincana gelirim.Bu yaz geldiğimde seni bulmam lazımmm :mrgreen: Hemşehrimm.:)
Daha çok fotoğraf istiyorum mümkün müdür?Erzincanıma doğalgaz gelecekti ne oldu o proje :silent:

Gezdiğin yerler çok güzel şelaledede simdiden su kalmamış gibi yaza vay ki vay paylaşım için sağolun:rendeer::cat:

kardeşim tekerine yüreğine sağlık. güzel olmuş. memleketin değişik köşelerinden böyle paylaşımlar geldikçe daha çok seviyorum ülkemi. ne güzel bir ülkede yaşıyoruz farkında mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar