AvivaSa Reklamı ve GT250R

motor bolumu gereksız olmus bence..motor her dakıka aldıgımız yada modası gecmıs deyıp her yıl yenıledıgımız bısı degılkı..abartmıslar..:cyclopsan

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motorun çekildiği yerde İstanbul motor :)

ne yakısıklı motor yaaa ....allahım nolur kısmet et bana bu motordan cok az kaldı yaaa...

Mersin İl Temsilcisi
motor bolumu gereksız olmus bence..motor her dakıka aldıgımız yada modası gecmıs deyıp her yıl yenıledıgımız bısı degılkı..abartmıslar..:cyclopsan

yapan birini hata birkaç kişiyi bilyorum ben....
her yıl yeni bri hayabusa alıyor da kendileri...

Ozaman bu reklamdan paraları saçmamak için Hysong alma demeyemi getiriyor :silent:bunumu anlıcaz :p:queen:

peki ekipman lastik süsü püsü takısı taktavatı egzosu bilmemnesi motor demek masraf demek hocma abartmayın..

25 kere...
nevet....

:) ama avisaya para vermemenizi tavsiye ederim. dolandırıcılıktan mahkemeye vermek üzereyim kendilerini..

dolandırıcılık sayılmaz aslında ama müşterilerimizin herhangi bir kredi kartlarından düzenli olarak kesintiye habersiz başlanmasıdır. bu firmanın dekontlarını biz dağıtıyoruz :cherry:

bende ilk gördüğüm çok şaşırmıştım...anaaaaaaaaaaaa benim motordan demiştim :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dolandırıcılık sayılmaz aslında ama müşterilerimizin herhangi bir kredi kartlarından düzenli olarak kesintiye habersiz başlanmasıdır. bu firmanın dekontlarını biz dağıtıyoruz :cherry:

digiboy sorma, anlatma şimdilik bişi.. aklıma geldikçe kızıyorum kendime :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar