crashcage türkiye'de imal eden yada ithal eden var mı?

yurtdışında 250-300 dolar arasında(posta ücreti hariç) satılıyo.marka ve modeller sınırlıydı benim bulduklarımda. kullanan varsa nereden kaça bulmuş? ben racingler için araştırdım :) tşk ler :rendeer:

yok mu yani kimsenin motorunda? :silent:
getirsek para yapıcaz yani :cherry:

crashcage nedir bilmiyorum dostum..Anladığım kadar ya carpışma ceketi yani mont gibi bişey yada motoru koruyan bişey.Cahilliğimi hoş görürsen biraz bilgi verebilirmisin..

Moderatör (forrap)
Vallaha bende bilmiyorum nedir o gavur icadı :silent: açıklarsan belki vardır :p

92nizzle6we.jpg

işte bunun üzerindeki başka resimde vardı ama beceremedim sanırım bi tek bu çıkmış :)

*******************O***********************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
®****************O***************************®

evet o siyah borular :cherry: istersen boyarız ama,o zaman çok göze batar :cherry:

:cherry: hangi motorun? ne motoru,nerde? :p er5 yada gs 500 olması için çabalarımız sürüyo ki bu modeller için üretim yapılmıyo bu crashcagelerde :) sanayide yapıcaz herhalde :) paran varsa al sat işte getiren yokmuş :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar