- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün 23 nisan, malum herkes tatil yaparken bense çalışıyordum, özel sektör böyle demek ki çocuk bayramından anlamazlar. neyse ki saat 16:00 da paydos ettik. Verilmiş sözüm vardı joy ride team la görüşmeye gidiyordum, ama üstümde bir halsizlik isteksizlik vardı tabi nedeni belli olmayan şeylerden dolayı, yolda tam gidiyordum maltepe sahilinde sağolsun yunus arkadaşlarım 1 senedir tanışıyoruz her geçtiğimde bir şeye ihtiyacım varmı diye hemen koşa koşa yardıma geliyorlar, orda bekledim aradılar nerdesin diye iyi hadi görüşelim derken arkadaşım Mert Bostancıda beni beklediğini fark ettim, acele acele gittim Bostancıda oturduk hoş sohbet derken joy ride team aklıma geldi. haydiii bu sefer oraya fırladık, tam yolda gidiyorum bağdat caddesinde bir tedirginlik ve huysuzluk vardı üzerimde, sağdan geçmeye çalışıyorum, trafik berbat, sağda park etmiş taxi solumda gitmek bilmeyen bir renalut neyse ben geçiyim aradan derken solumdaki şahıs çok hafif gaza basınca beni itti sağa yani park etmemesi gereken taxi ye yattım. sol bacağımın sıkıştığını anladım, soldaki araba nerdeyse üstümden geçiyordu, sesi fark edince durdu. indi arabadan ben de motosikletçiyim dikkat edin dedi hatalıyım dedi özür diledi. Ordan taxi şöförü celelendi mi? Mert az kalsın adama dalıyordu, ama malum adam para istiyor. Neyse ki haloldu her şey ama çok güzel fırça yedim Mertten
ama sonra anladım ki sağımdaki solumdaki ve ben hatalıyız. Ders oldu bana aralardan geçmeyeceğime kandım. çok şükür bir şey yok ama olmasaydı keşke.