- Konu Yazar
herkese selamlar bugün başımdan geçen üzücü olayı anlatim hep beraber ibret allalım hemde dikkatli olalım bugün öğlen 11.30 sıralarında haseki hastenesi ne sipariş götürürken biraz acele biraz dikkatsiz bir şekilde giderken önüme çıkan 6 yaşındaki bir kız çocuğuna çarptım allahıma şükürler bişey olmadı ama olabilirdide hata yüzde elli bende yüzde elli ondaydı benim kanımca benim sokak arasında hız yapmam onunda aniden yola fırlaması bir faciaya dönüşüyodu allahtan ucuz atlatıldı hemen hastaneye felan götürdük flim felan çekildi hiç bişey çıkmadı inanın ölüp bidaha dirilmek buna derim siz siz olun ben dersimi aldım sokak arasında ne hız nede dikkatsiz lik yapın bildiğiniz üzere yazda geldi şindi çoluk çocuk dışarda nerden çıkçağı belli olmuyo soradan keşke diyeceğimiz hatalar yapmayın eğer ben o çocuğu öldürseydim allah korusun söylemesi bile kötü en 10 sene yatarım vardı yani kesin bütün arkadaşlara dikkatli ve sokakarasında dahada dikkatli olmasını istiyorum sakın ben fren yaparım odu budur dememyin ben denedim olmadı herkese saygılar