Max 6000 ytl chopper tercihi

Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Forumu bir süredir takip etmekteyim ama üye olup ilk mesajımı atmak bu güne kısmetmiş. :)

Alıcağım benim ilk motorum olacak ve hep chopper meraklısıydım. en fazla 1-2 ay içerisinde motorumu almayı planlıyorum böylece acemilik dönemimi yazın bolca gezerek atlatıp, sonbaharda ve kışın yağmurlu havada daha rahat sürebiliym.

Şu anda arada kaldığım birkaç tercih var:

Hyosung gv 250 (bunu çok istiyorum ama kanuni hayallerimi yıktı... Aksesuarları standart olarak gelmiyor ve çok pahalılar)
Honda rebel (Daha ucuz en azından ama çok güçsüz ve cılız olduğunu söylüyorlar hevesim kırıldı)
Yamaha dragstar XVS 250 ( içlerinden en pahalısı, 2. el 6000ytl altına temiz bulmak çok zor araştırdığım kadarıyla)

Çinli bir motor kesinlikle düşünmüyorum. Hyosung Gv 250'yi görüp incelediğimde tamam benim motorum bu olmalı demiştim ama distribütör kavgası çok canımı sıkıyor. Kanuni 2 sene boyunca hyosunglara teknik servis sağlamıycaz diye ilan veriyor, istanbul motor 2010 yılına kadar marka bizim elimizde ve teknik servisimiz tam gaz devam etmekte diyor. 2 sene sonra ne olacak hiç belli değil. Direk kanuni alıp üstündeki yazıyı çıkarmak güzel bir çözüm olurdu ama aracın 2. eli yok henüz ve 0 km olanlarını karşılayamam.

Eklemekte yarar var, peşin param yok kredi ile ödeme yapıcam.

Bu arada yaşım 23, boyum 1.76, kilo 78.

Motor dışında mont+ kask+ dizlik vs de alınacak daha yapacak çok masraf var ::sos::

Evet arkadaşlar, yorumlarınızı ve bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen. Herkese iyi forumlar.

arkadasım chooper la ilgilenmedıgım için yardımcı olamıyacam ama ilgelenen arkadaslarım olacaktır

Teşekkür ederim hoşgeldin mesajlarınız için :)

@SaXoFoN
Dostum keeway hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Motoru aldıktan sonra en az 2 sene değiştirmeyi düşünmüyorum zaten durumum da o kadar alım satıma müsait değil :) Bu yüzden daha ziyade yukarıda yazdığım 3 tercih arasında gidip geliyorum. Gv 250 fiyatları 4.500 ytl'ye kadar indi 2. elde ama ah bir de bu distribütör sorunları olmasa :(

ben çok araştırdım kymco venox 250 üstün geldi her seferinde :cat:

Venox'u ilk defa gördüm tipine aşık oldum yahu. Ben nasıl görmedim bunu o kadar araştırdğımda:pr:

Ama fiyatı çok 2. el minimum 7000 ytlye buldum üstelik herkes düşük km'de satışa çıkartmış. Nedendir acaba, araştırıyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum en500 de tavsiye ederim kawasaki bi bak bakalım.ama ilk motorun olucak gerci biraz hızlı ve seridir bu:) bence sana şuan gv250 gibi gözüküyor.kymco lar evet güzel makına ama piyasası yok satarken çok zorlanırsın.

bence hyosung

hyosung un servis ve dağıtıcı firma sorunu olduğunu zannetmiyorum, Global bu işi zaten yapıyor, kullanamayacağın sadece Kanuni'nin servisleri olacak onların da birçoğunun bilgi seviyesi şu zamanda süpheli zeten. Ben verdiğin boy-kilo- ücret bilgilerine göre en iyisi GV 250 derim..

Yamaha drag 250 alma.Kaliteli.Cılız...
Honda rebel ..Sağlam..Cılız...
Hyosung GV 250...Cüsseli..
Venox cüsseli..Kalite var ama piyasası yok..

Birazdaha para ekle kesene.Al bitane
Yamaha Drag 650 cüsseli ve kaliteli...

Diyecektim ki; acemilikten bahsetmişsin..Yeni gördüm...

GV250 al bence...

bi arkadaşımda keeway supershadow 250 var gayet memnun. motortuyla çok mutlu. Macar malı çin değil üstelik. Ama servis ağı hakkında bilgim yok.

Venox'a çok kanım ısındı açıkçası. Eğer Haziran ayında 5500ytl ye bulabilirsem ve aklıma yatarsa alırım diyorum. 2. tercihim ise gv 250 şu anda. 650lik motor alırsam bir sonraki mesajımın "kolum bacağım kırıldı" olmasından korkuyorum :) Zaten bütçeyi de çok zorlamamak lazım.

Yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkürler, Umarım bilgi paylaşımı devam eder :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar