Çadır Tavsiyesi

Arkadaşlar kamp için ekonomik ve dayanaklı çadır tavsiyeleriniz nelerdir? Özellikle kendi kullandığınız varsa onlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ekonomik aranmaz çadırda, en büyük hatadır, kıyıcan paraya alacaksın 250 ytl.-500 ytl. arası bir şey 4 mevsimlik su ve hava geçirmeyeninden, çin malı sakın alma yazık olur 30 ytl. ne :wiinkk:

afyona gidiceksen en uygunu bu olur bızımkılerde yatar :queen:

bu arada bu gibi çadırlar uzun süre durduğunda açılmadan bişi olurmu? bizde var aynısından. bu yaz cıkarıp test etmek gerek izmir mt ye lazım olabilir.. hibe edebilirim bakmak lazım

kircicegi.jpg

Son düzenleme:
Ekonomik aranmaz çadırda, en büyük hatadır, kıyıcan paraya alacaksın 250 ytl.-500 ytl. arası bir şey 4 mevsimlik su ve hava geçirmeyeninden, çin malı sakın alma yazık olur 30 ytl. ne :wiinkk:

30 ytl.lik uyudurk birşey düşünmüyorum tabi ki ama çok profesyonel bişeye de ihtiyacım yok. İkisinin ortasıda bişeyler bakıyorum. Sürekli 4 mevsim kamp yapma şansım yok. Arada bi vakit ve imkan yaratabilirsek olucak. Daha görünürde bişey de yok.

Nerde ve ne zaman kullanacağına da bağlı tabi ama bende Hannah Cavery Cloud (75 dolar civarıymış sanırım) var çokta memnunum. Ama yağmurlu havaları saymazsak çadırdan çok uyku tulumu önemlidir onu da belirteyim :)

Çadırlar var uygun fiyata 2 mevsim, Avrupa yakasında Karaköy bölgesinde, orta seviye kalite, 5 sene kullanırsın.

Ben Ankaradayım. Burda nerde satılıyor bilmiyorum. İnternetten bakıyorum ama görerek almak istiyorum. Ankara'da nerelerde satılıyor bilen vardı?

ben de aynı konuyu sormuştum tavsiyeler yıba çarşısı yönündeydi.. ordaki çadırlar iş görürmüş bi de 3m2 lik düz nylon alırsan çadırı yağmura karşı ekstra koruyabilirmişsin. Yıba dakiler 30 ytl civarı imiş uyku tulumu 30 ytl mat da 10 ytl imiş..

ben de aynı konuyu sormuştum tavsiyeler yıba çarşısı yönündeydi.. ordaki çadırlar iş görürmüş bi de 3m2 lik düz nylon alırsan çadırı yağmura karşı ekstra koruyabilirmişsin. Yıba dakiler 30 ytl civarı imiş uyku tulumu 30 ytl mat da 10 ytl imiş..

Ben biraz daha kaliteli bişey olsun istiyorum. Yiba'dan başka nerelerde bulabiliriz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sahibinden.com da var.Bütçenize göre bulabilirsiniz.

Ankara için internet haricinde gidip görüp alabileceğimiz bi yer tavsiyesi olan var mı?

Arkadaşım,
çadır alırken şu hususlara dikkat etmeni öneririm:

1) kolay kurulum
2) iç file
3) dayanıklı malzeme

gidip ucuz bir şey alırsan gece donarsın, gündüz yanarsın..

ah ben bilseydim sonradan kullanacağımı, öğrencilik dönüşünde bırakırmıydım ki güzelim çadırımı..

öneriler için teşekkürler. İnternetten ne olduğunu bilmediğim bişeyi almak istemediğim için görerek almak istiyorum. Acelem yok araştırıp bakıcam.

Internetten mutlaka bakman gereken iki site var.. Bunları değerlendir.. Hem fikir verir hem çeşit bilgisi alırsın..Ama mutlaka iki katlı iç ve dış kurulumlu olanları ve Asfalt Meleği arkadaşın dediği gibi kolay kurulumlu oalnı tercih et.. yoksa çadırı kurana kadar hem çok vakit kaybedersin hem de karizmayı kaybedersin.. Ayrıca mutlaka hafif olanları tercih et.. Alüminyum çubuklu olanlar hem rahat kurulumlu hem de hafif olur.. Ama tüm bunların bir arada olduğu çadırı da 25, 30 YTL ye almayı hayal bile etme.. Var diyene de inanma.. Onun adı çadır değil Poşettir.. Pardon o iki sitenin adını yazmayı unuttum.Biri Atlas diğeri Adrenalin.. Mutlaka bak bunlara..

Son düzenleme:
erolgulten, bende bu konuda araçtırma yapıyordum, belirttiğin siteler çok işime yaradı :cat:

topıc hortlamış,
ama yınede yazayım,
buyrum bakın bu çadır satılıktır,
ilgilenenlere duyurulur,

sahibi:
gökhan bey,
0 544 455 09 38

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar