Tekeri yolda bırakmak

Ön teker aniden fırlıyor :) Seyirciler pek aldırmıyor. Gerçekmi yoksa şov amaçlımı pek anlayamadım.

[YT]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6WyOzWE-z2w&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6WyOzWE-z2w&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YT]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH düşmanımın başına vermesin ALLAH tan durmak üzereydi pek bişiy olmamıştır..

nasıl fırlar o lastik ya fren sıktığında çıkıyor yerinden allahtan hızlı deildi motor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
all işte tırsacağım bişi daha gördüm :)

Allahu ekber,
puhahahaha güldüm ama ya, yazık adama Allahtan durmak üzereymiş valla bişey olmamış....
Allah korumuş..

ben bu videoyı izledim ya artık her sabah bakarım ön arka lastik milleri sıkılı mı die..
cok kötü bişey allah kimsenin basına vermesin böle bi olay...

adam farketmiş bişeylerin ters gittiğini, sol ayağı yere indirmiş, gözü ön tekerde.. garip bişey ama nası fırlar öyle ya:silent:

adam farketmiş bişeylerin ters gittiğini, sol ayağı yere indirmiş, gözü ön tekerde.. garip bişey ama nası fırlar öyle ya:silent:

kesinlikle ya adam farketmiş yada vidayı takmadan nekdr gider die test ediolardı ani bi kaza diil gibi geldi bana:p

hayret bişi sorumlularda hiç takmıolar adamı deişik bişi soruumluların cezalandırılmasını istiyorum :p

yarışa benziyor.adam farketmiş sağa çekerken olan oldu işte:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar