skygo 125t-3 su soğutmalı hakkında...

Arkadaşlar elimde honda innova var, motorumu satacağım.Skygo'nun racing modelini almayı düşünüyorum...skygo racing 125 hakkında görüşlerinizi bekliyorum.Yakıt tüketimi, performansı, parça sorunu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

motoru bilmiyorum ama japonu satıpta bi çin almak pek mantıklı gelmiyo bana açıkçası ama yinede senin bileceğin bi iş:rendeer:

motoru bulamadımki bende. :) link varsa eklermisin teknik verilerine bakalım tipine şemaline bakalım bişeyler söleyim ona göre. :)

Güzelim innova'yı satıp bunu almak pek akıllıca olmaz dostum. Madem İnnova'yı satacaksın, sattığına değer bir şey al. Tabi tercih senin, benden söylemesi...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
dotum kendine güldürme saıkn 2 zamanlı değilse ve çinliyse ondan racing hele 125 ccden hiç racing olmaz pişman olursun

teşekkür ederim arkadaşlar peki dış görünüşü innova'dan daha büyük olan tavsiye edebileceğiniz bi model varmı?1.85 boyum var innova altımda kayboluyo bende o yüzden dış görünüşü daha büyük bi motor istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda cbf 150 siyah tavsiye ederim..

arkadaşım bence skygo'dan zarar gelmez benim suanki motorum 125-30 luk 5 aydır kullanıorum ;) süper bişi, bundan önce ybr vardı güzeldi ama şekil bakımından sattım NOT:motosiklet mücadele etmektir. bol süspansiyonlu olan motosikletse ahmak işidir ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar