Bilgisayarım İle Takas Edip Peugeot Motor Alıcam [Yardım]

Merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum bir soru sormak istiyorum

Şimdi ben hani bu Peugeotlar varya yani scooter falan değil

Normal böyle heryerde gördüğümüz ince peugeotlardan sıfır olan fiyatları sanırım 1 Milyar civarı

Bir arkadaş satıyor pc de lazım çocuğa takas edebiliriz dedi

Motor çok temiz 98 model boyası vs gerçekten güzel.

Benim PC de Herşeyi ile birlikte 400 YTL ediyor.

Sizde takas etsemmi birde o peugeotların ne model olduklarını bilmiyorum

Sanırımm anlamışısınızdır motor yerind elektronik ateşleme vs gibi birşey yazanlardan

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
:cat:

merhabalar madem bilg. la takas ediyor bence mantıklı sonuçta bilg. 400 motor 1000 YTL ama üzerine para ver derse bence yapma onun yerine asya motor kanuni fln ucuz motorlar var onlardan al iyi geceler..

anladığım kadarıyla mobilet senin dediğin motorlar bence iyi araştır derim çünkü 98 model dediğin alet 7 seneliktir. eğer mobiletse ne kadar sağlam sana daha ne kadar dayanır onları öğrenmen gerek. bilgisayarın hiç olmazsa ne kadar kötü olsa bile seni internete sokar yazı yazdırır. bunları düşünde takasa gir derim. yada imkanın varsa bir az daha bekle para biriktir sıfırını al derim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben senin yerinde olsam illahaki motor alıcaksam pc mi 400 ytl ye satar peşinat yapar kalanına da taksite girer 0 motor alırım sen kararını ver yeterki motor alma konusunda danışırsan fikir verir bütün arkadaşlar ama pc yi mobiletle takas etme bence mobilette neki?? :cherry:

Ya tam olarak mobilettle deil modifye etmişler çok güzel fiyatı modifiyelerle birlikte 1.100 YTL olmuş yeni motor yeni kemik jant egzos yeni araba egzosu ;)

Daha fazla yardım !

kemik jant nedir yahu ? Bir de şu araba egzozu olayını merak ettim. Son olarak da yaşını merak ettim :mrgreen:

bigisayarın özellikleri

kardeş bigisayarın özellikleri nedir nakit olorak enson kaça olur iyi günler

abi kafayı mı yedin sen mobiletbu herhal taş çatlasa 250/300 nediyon sen yahu değmez bence bilgisayarı sat öle ikinciel güzel bir skcootor al olmazmı bilgisayar herzaman satılır. deli olma be kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar