Eldiven seçiminde önerileriniz var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar,

yakında yaz geliyor. malum bizde mevsim motorcusuyuz :)
İlk eldivenlerimden çok memnun olmadım. bu yüzden eldivenlerimi uzun süredir değiştirmeyi düşünüyordum. Bir kaç model arasında kararsız kaldım. Kullanan arkadaşların varsa tavsiyelerini almak istiyorum. 100-150 ytl eldivene vermek de içimden çok gelmiyor ama ellerim benim için oldukça değerli :)
Bunlar yerine bildiğiniz daha uygun fiyatlı ve güvenilir ürünler varsa önerileriniz bekliyorum.

bu; zamanında görünüşüne, ve rahatlığına aldanarak aldığım eldivenler. eğer almayı düşünen arkadaşlar varsa belirteyim. eldivenler çok rahattı. o kadar yumuşak ve rahat ki rahatlıkla bilardo oynayabilirsiniz. ama ne yazık ki elinizi leş gibi ter içinde bırakıyor ve bikaç ay içinde elinizde parçalanmaya başlıyor. yani yapılma amacının koruma olmadığını ne yazık ki anlayamamışım zamanında.

bunlar da almayı düşündüğüm modeller. ama dediğim gibi.. torx alacağım sanırım ama o kadar parayı sadece bir eldivene vermek de içimden gelmiyor. yada bu parayı verdikten sonra alabileceğimin en iyisini almak istiyorum.

Son düzenleme:
ülkemizde varmıdır bilmem ama ben şu nu kullanıyorum.

Joe Rocket Nitrogen Leather Glove

http://www.cruisercustomizing.com/d..._Leather_Glove___MEN_for_Suzuki_Boulevard_C50

özellikleri şunlar:
• Üzeri deri
• 100% su geçirmez
• 80g. Thermolite® insulation
• Chamude reinforcements on palm
• Avuç içi jelli
• Yüksek yoğunluklu koruma
• Hook and loop wrist strap
• Baş parmaklarda silecek
• Black
• sizes S-2XL

benim önerim herhangibir sağnak yağmur tehlikesine göre silecekli olan modelleri tavsiye etmeniz. aynı zamanda su geçirmez olması ve yüksek korumalı olması. Yukardaki eldiven bana kargo dahil 90 dolara mal oldu gümrüğe takılmadı...

Tavsiyem,Revit Ultra H20 Eldiven.190 ytl civarı ama korumalar ve özelliği sebebiyle bence bu para verilir.

Revit Monster black aldım.. Gayet yazlık ve korumaları mükemmel.. Pazarlık ile 100 liraya bağlayabilirsin...

Son düzenleme:
kullanım açısından bu eldivenler hakkında bi bilgim yok ama görünüm olarak 3. resimdeki TORX marka eldiven benim hoşuma gitti

2. ile 4. resimdeki eldiven aynı zaten, revitin yazlık modeli.
yazlık eldiven olarak süper!

tork'u mevsimlik kullanabilirsin.

held'i listeden çıkar.

revit alabiliosan held'i düşünme bile.

Bende TUCANOURBANO nun SEPPIA INVERNALE 991 modelini son derece keyifle kullanıyorum,vizör silicili başparmak ve yeterli korumalara sahip
bu modeli incelemenizi tavsiye ederim....

Arkadaşım sana ucuza şekilli bir yöntem gösterim :)

Arabul ucuz kafandan hemen değer biçme ismine bakıpta:cat:

352567.jpg

Alpinestars-Apex Drystar Gloves
Uk fiyatı 40gbp

Ürün özelliği goretex-drystar olması

Bende Eldiven alacağım ama Önerilerde En iyi Revit Diyo Herkez Gittim bencede hem özellik açısından iyi mende rahat =) ben Bu hafta alabilirim ... alırsam resim koyarım =D

Dostum Ben ZEN in 550 Modelini kullanıyorum... Gerçek deriden mişş :) Sıcak havalarda ii oLuyo soğuğu da fazla almıyo :)

abi ben feyizoglundan parmaksız eldıven aldım.Seninkileride gormustum orda ama o kadar param yok

asfalt meleği; merhabalar dostum ben de eldiven almayı düşünüyordum seçeneklerim arasın da şu eldivende vardı

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44376

biraz daha açıklarmısın ne demek istediğini tam anlayamadım terletiyo demişsin ne kadarlık kullanımda terletiyo falan biraz daha bilgi verirsen çok iyi olur
koruması falan nasıl başka nelerinden memnun kalmadın

kardeş uzun zmandır ben revit kullanıyorum ve acayip memnunum. Adamlar yapması gerekenleri biliolar. Biraaz tuzlu olmasına karşın hakkını veriyor eldivenler. Bide eldiven alırken bence bakman gereken önemli bir nokta da korumaları olmalı. Revit de olduğu gibi. Daha uyguna daha kibar ve korumalı bir şey bulabilirsen bişi diyemem tabi. Bulursan da bizimle paylaşırsın heralde :):):)..

Benim kullandığım eldiven "Bering RX 15" memnunun tavsiye ederim. 213 YTL.almıştım.19.12.2006 da.Görüntüsüne gezi yazılarımdan ulaşabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ülkemizde varmıdır bilmem ama ben şu nu kullanıyorum.

Joe Rocket Nitrogen Leather Glove

http://www.cruisercustomizing.com/d..._Leather_Glove___MEN_for_Suzuki_Boulevard_C50

özellikleri şunlar:
• Üzeri deri
• 100% su geçirmez
• 80g. Thermolite® insulation
• Chamude reinforcements on palm
• Avuç içi jelli
• Yüksek yoğunluklu koruma
• Hook and loop wrist strap
• Baş parmaklarda silecek
• Black
• sizes S-2XL

benim önerim herhangibir sağnak yağmur tehlikesine göre silecekli olan modelleri tavsiye etmeniz. aynı zamanda su geçirmez olması ve yüksek korumalı olması. Yukardaki eldiven bana kargo dahil 90 dolara mal oldu gümrüğe takılmadı...

işin doğrusu ebay de falan öyle güzel ve ucuz şeyler varki.. ithalat ihracat departmanındaki arkadaşlara rica etsem kolaylıkla getirtebilirim de. ancak beden problemi var. getirdiğin şeyleri kullanama ihtimali nerdeyse yarı yarıya. üç kardeş değiliz ki hadi bana olmadı al sen kullan bana başkasını alalım desem.

Tavsiyem,Revit Ultra H20 Eldiven.190 ytl civarı ama korumalar ve özelliği sebebiyle bence bu para verilir.

motorun giysileri zaten motosikleti çoktan geride bıraktı. ben daha fazla harcamak istemiyorum sen daha pahalısını öneriyorsun :) ama bakacağım, teşekkürler

Revit Monster black aldım.. Gayet yazlık ve korumaları mükemmel.. Pazarlık ile 100 liraya bağlayabilirsin...

aklımda olsun. gerçi onu da düşünmüştüm bir ara, denemedim onu denemek lazım. teşekkür ederim.

2. ile 4. resimdeki eldiven aynı zaten, revitin yazlık modeli.
yazlık eldiven olarak süper!

tork'u mevsimlik kullanabilirsin.

held'i listeden çıkar.

revit alabiliosan held'i düşünme bile.

heldi ne yazıkki geçen yıl almış bulundum. resimler konusunda haklısın evet yanlış bir resim yüklemişim. uykusuzluk.. teşekkür ederim.

Bende TUCANOURBANO nun SEPPIA INVERNALE 991 modelini son derece keyifle kullanıyorum,vizör silicili başparmak ve yeterli korumalara sahip
bu modeli incelemenizi tavsiye ederim....

http://cgi.ebay.it/GUANTI-TUCANO-UR...INVERNALE_W0QQitemZ170179968505QQcmdZViewItem linkinde var ilgilenen arkadaşlar için. 45 euro da. ama kışlık. malum ben mevsimlik kullanıcıyım. pazar günleri iki saat vakit ayırabilirsem ne mutlu bana :)

Arkadaşım sana ucuza şekilli bir yöntem gösterim :)

Arabul ucuz kafandan hemen değer biçme ismine bakıpta:cat:

teşekkür ederim. ama sadelikten yanayım :)
bu arada en son paund 2,4 falandı galiba.. şimdi ne kadarki?

http://www.hudsonderi.com/catinfo.asp?cid=21

burayada bir bak istersen fiyatlar daha makul:cat:

teşekkür ederim hoş bişiler var gerçekten. bir ara deneyecek ürün de bulabilirsem bunlardan fena olmaz.

Son düzenleme:
Cheap gloves ain't worth not being able to hold a pen.

Ha bir de revit alma.Sitede birden fazla defa konusu açıldı, 1-2 modelinde üretim hatası var 2-3 ay sonra ufalanıp delinmeye başlıyor.Sorunsuz kullananı da var ama yine de revit alma derim.Almışken de deri eldiven al bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar