Papazın Pilav Yemediği An :)

Her zaman değil:mrgreen::mrgreen:
Bi de günün fotosu olmuş rezilliği seyir eyle :queen:

2008%5C03%5C24%5Cbikepics-1228104-800.jpg

Tescilli rezillenme dediğimiz olay bu:)
Gerçi stunt olayına girip düşmemek olmaz,elbette bir ya da birden fazla düşüş olacaktır,normaldir.

Muhtemelen film şeridi :)

ben düşerken ilk aklıma gelen çocuklarım ne olacak düşüncesiydi:pale:

yere yapışınca kendime geldim:)

üstüne düşmüşmemiştir insala
ama bişi olmamıssa arkadasa her baktıgında gülücegi bi resim =)

bence suan bakıp bakıp kendine gülüyordur ama güzel fotoraf çekmiş kim çekmişse :)

adamın aklından geçenler aynen; tüh yine frene fazla asıldım yaaa:silent:
rezil olduk elaleme ve kankilere:pr: adamlar kimbilir nasıl gülüyorladır vs vs sanırım hehehhheee:queen:

düşmeden olmaz bu stunt ama KTM in amortisörü pek uzun yollu gibi gibi...

yazık olmuş ama bildiğim kadarıyla stunt işleri düşe kalka alışılır gibime geliyor resmi çekende yetenekliymiş galiba birazda hazırlıklıymış gibi çekmiş

ne düşünecek .. hiç bişey .. bizim gibi .. ay motorum grenajım .. hangi ustada toplatsam .. lokal boya tutarmı .. renk farkı olurmu .. gidon yamuldumu .. ayy depo ezildimi .. hani ezilmese boyatırız .. hayri ustanın telefonu kaçtı . y ageçenden 400 ytl borcum vardı .. (:) arasam mı .. egzost çizilmese bari. keşke kasko yaptı......... güm ((:) bunları düşünüyordur bu kısacık zamanda

Vay bee..... Kortrijk.. Bu resmin çekildiği yeri çok çok iyi biliyorum.. Belçika-Kortrijk.. Koca dünya da nerden nereye.. Tam o yoldan geçmişliğim vardır arkadaşlar.. Bi tuhaf oldum, rastlantıya bak.. Adamın durumu da hiç iyi değil :)

bende baslıycam aslında stunt işlerine şimdi üzüldüm cocuğa muhtemelen bende baya bi yasıycam bunlardan.

şuan aklından neler geçiyor kimbilir:)

bende düstüm yakınlarda acayip bi adrenalin içinde motora en az zararla nasıl kurtarırım'ı hesaplıosun son ana kadar.

Bence motorun altını göstermek istemişler. 2 teker arasındaki mesafeyi vb. :) Ayrıca arka kaldırmadan önce lastiği yakmış akrobasici....

bende baslıycam aslında stunt işlerine şimdi üzüldüm cocuğa muhtemelen bende baya bi yasıycam bunlardan.

Yahu ibret olsun diye koyuyoruzz bu fotoları stunttan bahsediyonuz :queen:.Bak seninde düşerken çekeriz cümle mtye rezil olursun:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar