MT Fuar Standından R6 Eksoz Patlatma :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hasanın motor sanırım...Ama bence gereksiz olmuş... Hem motora zarar hem de kulaklara.... :cat:

bam bam hasan show.. :rendeer: hasan pantalonları alırken ii pazarlık yaptın saol :rendeer:

Ses güzeldi :)
Gerçi karşıdanda karşılık vermeye başlamışlardı ama onlarınkisi patlamıyodu :p

Hasanın motor sanırım...Ama bence gereksiz olmuş... Hem motora zarar hem de kulaklara.... :cat:

Kulaklara zarar olduğu kesin, ben vidyoyu çekerken yaklasık 50-60cm dn çektim ciddi çok ses veriyodu.

Bizim standda yaptıktan sonra sol çaprazdaki chopper standından karşılık geldi yuksek patlatma sesleri ile ama tabi r6nın sesinin yerini tutmuyor onların buyuk hacimli 2 silindiri :mrgreen:

Son düzenleme:
valla on numaraydı ciddi anlamda benim göğüsüm kabardııı çünki bir anda herkes oraya toplandı veee daha ilerki bi standan cvp gelince tekrardan egzos şovvv yaptı ve ses seda kesildi heryerde tebriklerrrr

Saçma sapan işler. Fuarda bu tip sesler öyle çok rahatsız ediyorki insanları fuara geldiğine geleceğine pişman oluyorsun. Kapalı mekanlarda bu tip şovlar yapmanın ego tatmin etmekten başka ne anlamı var bilmiyorum.

MT standında olması ise ayrı üzücü. Bence çok kro bir davranış ve insana motosikleti sevdiren hiçbir yanı yok.

motoru seven sesini nasıl sevmez? bence harikaydı he ben yapatmıyım yapmam motora zararı olabilir die düşünüyorum...
race seven bu ses bayılır chopper sevende o harleyin sesine sagır olcam sandım agzımı actım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla chooper stand ından daha cok ses geldı ve daha fenaydı r6 pek bısey degıldı bence o chooper ın egzoz dan ne bıcım sesler geldıı ohooo r6 fln kalmadı ortada:p

evet ses güseldi:D
orda bi ara bi gülüşmeler başladı ama anlayamadım neden gülüyolardı :D

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[media]http://www.metacafe.com/watch/1171796/bam_bam_show/[/media]

R6 ekzoz patlatarak sadece erkekler standa çektik inaşallah bidaha ki seneye pon pon kız getiricem kararlıyım :bounce: bizim standın önü sadece erkekti :farao:kız mız yok kardeşim bu ne biçim iş :pr:

Bİ an Karşıdan Harley Davidson'Dan Karşılık Geldi... SAnırım Tufek EgzosDU.. otomatik Tüfek Gibi Patlıodu .. Biz Peugeot Standında oturuoduk(harleyin Arkasında) içimizde Hissedioz Nerdeyse :D:D

Su harleyin videosunu ceken yokmu peki? baksana ciddi ses kapismasi olmus birde rakip motorun sesini dinleseydik.:)

Zeda İçim Oynadı Diyorum Sen Ne Diyosun :D:D 12 senelik motorcuyum... Böyle Bi Ses duymadım Ömrü Hayatımda ya :D

Siz bukadar ballandirdikca ben iyi ce merak ettim. yokmu teknolojik bir vatandas bu mekanik sesi kaydetme lutfu gosteren uyelerimiz arasinda?

Super Moderator
yaw kimse onu düşünemedi herhalde harley öyle bir ses veriyodu ki hepimiz büyülenmiş vaziyette sadece dinliyorduk:mrgreen:

hele bizim standın yanından bi amcanın harley standına doğru bir koşusu vardı ki görmeliydiniz::koop::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar