motosiklet seçimi

tdm 900 mü?
22754_0_1_2_tdm%20900_Image%20credits%20-%20Yamaha.jpg

fazer600 mü?
2007fz6fazers2drmkeurstxk5.jpg

z 750 mi?
Z750.jpg

yada 2001 2002 fjr 1300 mü?
2002YamahaFJR1300-LanceN-B.jpg

valla arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım,tamam makinelerin tarzları felan farklı ama ben olayın o yanında değilim bu yukardaki makinaların görüntülerini beğeniyorum vede bütçe açısındanda bana uygun makinalar acaba sizin kararınız nedir ne olur bi yardım

Kel alaka..

Fazer'ı at...

FJR dünyanıın en iyi moturu..!

Yıl mühim değil.. Harflere dikkat... Birisi FZ6, diğeri FJR1300... 4 karakter fazla.. Herşey orada bitiyor...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende fjr derim.... Bir ara çok niyetlenmiştim fjr1200 almaya... Dünyayı gezdirecek bir makina...Ama yakıtı diğerlerine göre daha fazla.... :cat: Birde Türkiye şartlarında motor hacminden dolayı vergileri ağır...:pr::pr:

Yıl mühim değil.. Harflere dikkat... Birisi FZ6, diğeri FJR1300... 4 karakter fazla.. Herşey orada bitiyor...

saol canım.....................

Bende fjr derim.... Bir ara çok niyetlenmiştim fjr1200 almaya... Dünyayı gezdirecek bir makina...Ama yakıtı diğerlerine göre daha fazla.... :cat: Birde Türkiye şartlarında motor hacminden dolayı vergileri ağır...:pr::pr:

işte duymak istediğim bir yorum demek ki yanlız değilim

kanka fazer...düşünecek bir şey yok bunda...

benim gönlüm kawada ama distribütör olayına takmışım...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İçlerinde öne çıkan iki isimden biri de TDM900.... Ben olsam tercihim bu olurdu.... :cat:

Verdiğin modellerden ikisi sport(kawa-fz6) biri touring(TDM) diğeri de süpertouring(FJR)

En mantıklısı touring.... :cat:

king dostum içlerinden en mantıklısı TDM 900 ve Fazer'dır...

bazen sakin ara sıra deliren ama tatlı ve sadık bir motor istiyosan FAZER...

ama yok delirmeyle falan işim olmaz güçlü olsun ama her devirde torku versin ve uzun ömürlü olsun istiyosan TDM900...

düşünülecek bişey yok...:cat:

Fazer'ın ömrü kısa mı ?

çok kısa benimki daha 18.000'de kız gibi motor...erhan'ınki 50.000 e dayandı hala delikanlı gibi...ne kadar kısaymış dimi...:p

yahu arkadaşlar allah için hangimiz altımızdaki motoru 3-4 sene kullanıcazki 1 sene sonra başlıyacağız yine değiştirelim diye,böyle önemsiz konulara takılmayın yahu...:)

Mersin İl Temsilcisi
TDM - her yola gider, aslanlar gibi. sürüşü ve oturuşu rahat. servisi iyi
FAZER - daha çok asfalt işi. yüksek devirli olduğundan ıslak zeminlerde ve dağ gezilerinde sabah çiğ düşmesi yüzünden arka teker kayması çok fazla.
Z 750 - benim de çok hoşuma gidiyor ama çok fazla yakıyor ve standart motor cc si ile uyumlu değil. zaten çok güzel görünse de tutmaması bu yüzden olabilir.
FJR - sadece asfaltta gidersin, ağırlığı fazla, masrafları ve vergileri yüksek, çok yakan bir makina.

SONUÇ : ben her ne kadar naked hayranıysam da enduruların ve bu konuda kendini kanıtlamış TDM modellerini tercih ederdim. sıralamam şu olurdu:

1- TDM
2- FJR
3- FAZER
4- Z 750

çok kısa benimki daha 18.000'de kız gibi motor...erhan'ınki 50.000 e dayandı hala delikanlı gibi...ne kadar kısaymış dimi...:p

yahu arkadaşlar allah için hangimiz altımızdaki motoru 3-4 sene kullanıcazki 1 sene sonra başlıyacağız yine değiştirelim diye,böyle önemsiz konulara takılmayın yahu...:)

Fazer benim ilk göz ağrım.. Nasıl kötü düşünebilirim hakkında.. Ona iyi bak..

Ama gitmiyo diyolar, doğru mu? :queen:

sayın arkadaşlarım TDM yalan oldu...hayal oldu...masal oldu...bize anlattılar...bu TDM varmış bi zamanlar...biz küçüktük o zamannar...siz daha iyi bilirsiniz...heyy bee...başımıza TDM yağacak herhal...:p

Alp Tunay'a katılıyorum.
2002 miki ama diğerlerine 10 basar ve onlardan daha çok yaşar FJR.
birde kaç km katetmiş bilseydik daha da iyi olacaktı bencede yani.
ama yinede ufak bir detay daha var!
Tek misin yoksa artçın da varmı?
asıl soru bu olmalı ve kara da buna göre verilmeli zira FJR haricindekiler uzun seyahatlerde FJR kadar konfor sağlamaz:bounce:

TWIN motorlar dünyada boşuna efsane olmadılar,ben olsam TDM yi tercih ederdim,diğerleri de tabii ki güzel makinalar ama yüksek torku ,keyifli ve zevkli yol konforu her türlü ihtiyacını itinayla görür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar