Denizliye Motosiklet Cafe-Bar açılışına yolculuk ve Denizli li arkadaşlarla buluşma

vallaha harika olmuş kardeş ellerine sağlık ya tüylerim diken diken oldu, ne güzel bişey, birlik olmak, aynı şeylerden hoşlanan seven insanların bir arada olması.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Daha önce formdan atılmıştın..Gereksiz tartışmaların yüzünden..Yanlış hatırlamıyorsam tabi....

Siteye atılan kişinin tekrar üye olması sorgusuz sualsiz atılma sebebidir.... Tabi adminin haberi varsa bu üyelikten.....

Ayrıca koyduğun link birbaşka grubun toplu sürüşü.... Sitemize koyman yersiz olmuş bence.... :cat:

daha önce neden atıldığım
http://www.motosiklet.net/forum/1003971-post64.html bu mesajda belirttim. Site admini tarafından tekrar konu açılmışsa heralde bu yanlışlıkla veya kasıtlı olrak atıldığım anlamına gelmektedir. Gereksiz tartışma dediğiniz motosikletlerin hız sınırlaması hakkında yanlış bilgilendirmeye yaptığım itirazdı 2006 ve 2007 senelerinde, 2008 şubatta admin hala 80 km yi sorguluyorsa ve daha önce yok öyle bişey diyen yöneticiler bu başlıkta sessiz kalıyorlarsa haklı olduğum kanaatine varıyorum.

Kendimi banlanmış nickimin tanışma topiğinde tekrar tanıtıyorum. Benim amacım bilgi paylaşımı ki bunuda gayet düzeyli şekilde yaptığıma inanıyorum. Ama bilgi paylaşırkende kendimi kandıramam yaklaşık 1 yıldır siteye girmezken arkadaşım bak 80 km gene hortlamış diye mesaj gönderdi bende girdim baktım ha gene banlanırsam yapacak bişey yok düzeyli bilgi ve tartışmayı istemeyen yerde yerim yok....

şimdi diğer yargınıza cevap vermek gerekirse orda 1 grup yok 3 grup var amaç toplu grup sürüşü paylaşmak. Forumun açıklaması nedir motosikletlerle ilgili videolar. Toplu motosiklet sürüşünden daha zevkli video düşünemiyorum. Ve bunu paylaşıyorum ki videonun içindede hiç bir grubun reklamı v.s. yoktur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar