İzmir li yardımsever motorcu abiler :)

Merhaba abilerim:)
boş bir günde izmir de yardımcı olucak biri varmı?:)
çook sevdiğim bir arkadaşım için gidicem.bir motorcu abimiz bana yol gösterirmi acaba?izmir aliaga ilçesi:)

:rendeer:yardımlarınız için çoook teşekkürler:rendeer:

hiç izmirli abi yokmu ya:cyclopsan

Son düzenleme:
izmirde olsam sana yardım etmek isterdim ama istanbuldan olmaz :pale:

her türlü ihtiyaçta yanındayım kardeş pc ile sorun olursa bi mesaj yaz yeter sana en iyi bu şekilde yardımcı olabilirim ok :cat:

saol abicim:rendeer:keşke pc olsan bende bilgisayar cıyım:).ama izmir li kimse yok galiba bu forumda:salut:

Umarım yardım edecek bir gönüllü çıkar. İzmir MT' yede bir haber ver istersen...

ne yönde yardım arkadaşım onu anlayamadım.. aliağaya gitmek mi istiyorsun? nerden nereye gidiceksin onu anlamadım

ne yönde yardım arkadaşım onu anlayamadım.. aliağaya gitmek mi istiyorsun? nerden nereye gidiceksin onu anlamadım

abi ben otobüs ile oraya kadar gelirim:) orada bana yardımcı olacak bir motorcu abi arıyorum.yol gösterecek.çook sevdiğim bir kız arkadaşım var:) onu görmeye gitmeyi planlıyorum bir motorcu abi nin motoru ile bana bir tur attırması,tanışma,orayı gezdirme gibi birşeyler arıyorum.gün fark etmez:pale:

Caner kardeşim ben İzmirliyim yardım etmeyi severimde elhamdurullah :p ama Aliağanın bizim tarafa sapa kalmasının yanında sınava çalıştıgımdan boş vaktim yok nerdeyse:pale:İnanmazsın belki bi haftadan beri evden dışarı çıkmadım:salut:
Bıktım bu sınawlardan artık ya birisi bitiyo birisi başlıyo:pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide aliağa izmir e çok uzak.... Orda işi olan bir arkaddaş belki yardımcı olabilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar