çooookk yeniyim motorda alıcam yardım lazzıımmm..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:farao: selam arkadaşlar.araba derdinden dolayı bende uzun süredir istediğim ve küçüklükte bile hayalini kurduğum motor olayına girdim. henüz bi motorum olmasada iyi bir araştırmadan sonra motor alacağım.
aslında şuana kadar sadece scooter kullandığım için race motor kullanabilirmiyim ondan bile şüpeliyim yaa neyse...
umarım baya çok çok çok yardımcı olursunuz ..
herkese selamlar... :bounce:

Hoşgeldin swoosh, umarım istediğin motoru alırsın,
bu pazar buluşmamız var, yeni motor alan arkadaşlarda gelecekler, sende gelirsen inceleme fırsatını bulursun,

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
swoosh aramıza hosgeldin

Swoosh DD nin asagidaki yazısını ee tabi diger yazılarınıda okumanı tavsiye ederim

Motosiklete Giris

hoşgeldin racing e başlama daha ben bile 2.5 senedir vitesli motor kullanıyom ama racing sürmeye hala cesarertim yok am diğer hertürlü motoru sürerim :cherry:

herkese yeniden selam. yaa bi kere aliimm uzun süre kullaniim istediğim için racing istedim. zaten cc olarak büyük bişey almıcam. bide size bişey sormak istiyorum .bazı racing motoları çok büyük ve bana göre kaba ama bazıları gerçekten boyut olarak çok çok büyük değil. bunun nedeni aralarında ki tarz farkımı yoksa cc yle alakalı bişeymi ? Ben fazla büyük bişey istemiyorum.Bu nedenle şu anlık bi düşünce olarak Aprillia rs125 modelini beyendim. Biz ne dersiniz ? 125 cc olması benim için sonralarda bi problem falan çıkarır mı ?
bu arada neerde buluşuosunuz tabiki katılmak isterim :rendeer:

apriila alma derim çünk yedek parçasını bulmak çok zor bide çok pahalı parçaları

yedek parçasını bırak motorun kendisini bulamaz adam :) (sıfırı manasında söyledim)
ana sayfada linki var, caddebostan mcdonaldsın önünde 14:00'da buluşuyoruz yrn (pazar yani)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoca gel ben sana benım motoru satayım
spedfight 2 206 wrc yapım peugeot 2002 model , motor tamamen benım tarafından performanslandı istedigin scooterla kapıştırabiliriz gilera runner 180 hariç :)

walla arkadaşlar motor almaya baya bi kafaya koydumç walla uykularıma girer oldu. dün gece dışarı çıktığımda falan böle sürekli
''laynn bi motorum olcaktı şimdi ohh ne güzel gider gelirdim falan die söleniyorum'
taktım kafaya almam gerek. ne önerirsiniz ?Aprilia nın boyutu ufak die dedim yani racing lerin arasında daha ufak bende öle bişey istiyorum .bugün bi tane gördüm caddede ama durduramadım modelini sormak için atladım ama tabii bızzz ettti gitti :)

Selam arkadaşlar,

3 ay once almis oldugum aprillia rs125 2006 model beyaz renk motorumu satmak istiyorum, sadece 1000 km de ve hicbir kazasi yada sorunu yok. İlgilenenler lutfen bana [email protected] dan mail atsınlar...

Tesekkurler

Süper Moderatör (BBRR)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar