- Konu Yazar
Geleneksel haftalık toplanmamız bu hafta yine inciraltı bahçeler arasında nezih bir yer olan Tıkabasa cafe de gerçekleşecekmiş. Ne zamandır gezi-buluşma topiği açanları kıskanıyordum bu sefer sen aç bare dediler bende açtım valla gerisine karışmam.
Bu arada motoruna sahip çıkamayıp kaybedenler, yok melemenine sahip çıkamayıp aç kalanlar vay anam diyip gelip beni bulmasın.
Bende emir kuluyum. :queen::queen::queen:
Cesur bu sefer kimin motoruna göz diker, Cengiz abi kimin melemenine ekmek banar orası beni ilgilendirmez. Baştan söyliyim
Çok şükür sonunda banada böyle ulvi bi görev nasip oldu ya artık gerisi önemli değil. Nicedir beklediğime değdi.
Bu arada bu toplaşmada değişik bişi varmış,:
: öyle diyolar ama neymiş ne değilmiş anca gelen görecekmiş.:wiinkk:
Haberiniz olsun vay anam ben nasıl kaçırdım bunu demeyin çok acayip bişeymiş.
Gün = 14 Mart 2008 Cuma
Toplantı Yeri = Tıkabasa Cafe / İnciraltı (Bahçelerarası)
Saat = 20:00
Çay: Büyük 1ytl, Küçük 50ykr
Adres: balçova ağaçlı yol üzerinden gelirken kumrucu izzete paralel sokaktan girince (çifte kumruların karşı sokağı) 700-800 metre sonra, Go card'ı bilenler için aynı yol üzerinde 500metre ileride, Beyaz güle gelenler bilir o yol üzerinden gelecek olanlar için ise yine 800-900 mt içeride kalıyor.
Haritada ayrıntılı görmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilirler.
http://www.wikimapia.org/#lat=38.40548&lon=27.043104&z=15&l=0&m=a&v=2
Bu arada motoruna sahip çıkamayıp kaybedenler, yok melemenine sahip çıkamayıp aç kalanlar vay anam diyip gelip beni bulmasın.
Cesur bu sefer kimin motoruna göz diker, Cengiz abi kimin melemenine ekmek banar orası beni ilgilendirmez. Baştan söyliyim
Çok şükür sonunda banada böyle ulvi bi görev nasip oldu ya artık gerisi önemli değil. Nicedir beklediğime değdi.
Bu arada bu toplaşmada değişik bişi varmış,:
Haberiniz olsun vay anam ben nasıl kaçırdım bunu demeyin çok acayip bişeymiş.
Gün = 14 Mart 2008 Cuma
Toplantı Yeri = Tıkabasa Cafe / İnciraltı (Bahçelerarası)
Saat = 20:00
Çay: Büyük 1ytl, Küçük 50ykr
Adres: balçova ağaçlı yol üzerinden gelirken kumrucu izzete paralel sokaktan girince (çifte kumruların karşı sokağı) 700-800 metre sonra, Go card'ı bilenler için aynı yol üzerinde 500metre ileride, Beyaz güle gelenler bilir o yol üzerinden gelecek olanlar için ise yine 800-900 mt içeride kalıyor.
Haritada ayrıntılı görmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilirler.
http://www.wikimapia.org/#lat=38.40548&lon=27.043104&z=15&l=0&m=a&v=2