vııınnnnn mt izmir istanbuldan geçti

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cengizin (apv41)tel.edişiyle şok oldum ben öazmire gitçektim buhafata foça gezisine motor arıza yapınca gidemedim cengizde tel de hani gelmiyomusun dedi anlattım bende motoru ozaman dedi haydarpaşaya gel,orda görüşelim nasıl yani dedim baya dedi gerçekten süpriz oldu olcan138 erhan(skullhanter)karşıladık kendilerini birlikta güzel saatler geçirdik hatalarımız olduysa affola

Son düzenleme:
İzmir Mt'yi de ağırladık,
geldikleri için muhabbetleri için çok memnun ettiler bizi:rendeer:
İzmir mt lilere de çok teşekkür ederiz
Yalnız bei İzmir'e götürüyorlardı ki tam o sırada, anladımki bazılarımız beni yollmaya çok meraklılar...
APV abim sana söz havalar mükemmellleşince ordayız,
bulaşıklarda benden sorulur
Siz yine bagajı hazırda tutun:bounce:
Tekrar herkese teşekkürler...
Bu arada tam çıkışta annemle babam sizi uğurladı
Hasan(bambam) sohbetimize dahil oldu:)

bende bugün kendileriyle tanıştığıma çok memnun oldum, tekrar buluşmak üzere.. :rendeer:

Super Moderator
Ağırlanan en keyifli misafir ahalisi:rendeer: hpoşgeldiniz, hoşgittiniz(de erken oldu biraz...)
Umarım biraz da olsa iyi vakit geçirmenize yardımcı olabilmiş, İstanbul kaçamağınızın keyifli geçmesine katkıda bulunabilmişizdir.

İzmir'e gelme sözü verip tutmamasından şikayetçi olduğunuz yalan arkadaşların aksine:p:queen: ilk defa (tabi fuar zamanı da sizi daha iyi ağırlamaya çalıştıktan sonra) en kısa zamanda (kriterler çok oldu ama kumita'nın da orada olması lazım:cat:) sizin aranızda da aynı keyifli sohbeti yaşamak istediğimi sözylüyor ve geleceğime söz veriyorum...
(Bu akşam pek bir resmi yazıyorum ama:p, seviyorum sizi:mrgreen:)

ohhh valla gezdiniz gördünüz davutumuzu riyaret ettiniz, selamımızı söylediniz...ayağınıza sağlık :rendeer:

Ağırlanan en keyifli misafir ahalisi:rendeer: hpoşgeldiniz, hoşgittiniz(de erken oldu biraz...)
Umarım biraz da olsa iyi vakit geçirmenize yardımcı olabilmiş, İstanbul kaçamağınızın keyifli geçmesine katkıda bulunabilmişizdir.

İzmir'e gelme sözü verip tutmamasından şikayetçi olduğunuz yalan arkadaşların aksine:p:queen: ilk defa (tabi fuar zamanı da sizi daha iyi ağırlamaya çalıştıktan sonra) en kısa zamanda (kriterler çok oldu ama kumita'nın da orada olması lazım:cat:) sizin aranızda da aynı keyifli sohbeti yaşamak istediğimi sözylüyor ve geleceğime söz veriyorum...
(Bu akşam pek bir resmi yazıyorum ama:p, seviyorum sizi:mrgreen:)

Söz veripte gelemedim,
ama en yakın zamanda dediğim gii ordayım:bounce::rendeer:

Super Moderator
Hemen de üstüne alın:p bulaşıkçı bagaj aptisi::fool::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir kaç acil işim olmasa ben de orda olucaktım..Sağlık olsun ne diyelim....

Davutumuzu da gördük.... Gayet iyi görünüyor.... Mutlu oldum.... Teşekkürler... :rendeer:

Super Moderator
Bir kaç acil işim olmasa ben de orda olucaktım..Sağlık olsun ne diyelim....

Davutumuzu da gördük.... Gayet iyi görünüyor.... Mutlu oldum.... Teşekkürler... :rendeer:
Biz de yedik:p İzmir'in 4 atlısı, haber veremedikleri İzmir MT ahalisinin gazabından korkarken, alp_tunay'ın haberi olmasına rağmen gelememesini hiç öyle yorumlamadık biz...:bounce:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İzmir MT geldi geçti , safari org. olduğu için kendileri ile pek ilgilenemedik kusura bakmasınlar. :pale: Ama akşam Çengelköy buluşmasında çoğu üye ile tanışma fırsatları oldu. Buluşma biraz doğaçlama telefonlaşma ile 20-30 kişi bir araya gelebildik. Şu an İzmir yolunda olan arkadaşlara tekrar iyi yolculuklar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biz de yedik:p İzmir'in 4 atlısı, haber veremedikleri İzmir MT ahalisinin gazabından korkarken, alp_tunay'ın haberi olmasına rağmen gelememesini hiç öyle yorumlamadık biz...:bounce:

Dimi işte.... Gelmeyi çok isterdim.... Ama olmadı.... :pr::pr:

Ahanda çengelköyde buluşmuşlaaaar... Ne o hıyarmı yedirdiniz?.... Bizede yollasaydınız ya... :p

izmir mt için eskisehir mtyi bırakıp istanbul mtye geldim:queen::queen:
cok gec geldim fazlada kalamadım ama tanıstıgıma memnun oldum bnde:rendeer:

ümmet abi kavaklı resmleri karısmıs uste kendimi gordum korktum:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar