Vectrix U.S.A.

"No gas, No oil, No compromise" sloganıyla American Vecrix firması da elektrikli maxi scooter pazarında.

Vectrix'in avantajları:

4 yıl kullanımda normal 250 cc scooterdan % 25 daha ucuz
Elektrik petrolden daha ucuz olduğu için daha ekonomik
Sıfır emisyon
Çok düşük gürültü seviyesi
Hızlı ivmelenme – 250 cc sooter a göre 50 km/h hıza ortalama %30 daha hızlı ulaşıyor
Kolay kullanım
Ağırlık merkezi daha aşağıda daha dengeli
Daha ucuz bakım masrafı
Daha kullanışlı şarj ünitesi
Daha temiz
Pek çok hükümet ihracat / ithalat teşviği ve indirim uyguluyor (ör:€1,400 ya kadar İtalyada)
Düşük tescil ve plaka gideri.
Pek çok ülkede ücretsiz park yeri ve ücretsiz şarj hizmeti veriliyor.
Motorlu araç trafiğine kapalı yerlerde de kullanmanıza izin veriliyor.
İki ve üç tekerlekli versiyonları mevcut

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm güzel birşeye benziyor

ses yok bişey yok.motora bindiğimi anlamam ben ya.şık ve güzel bir alete benziyor fakat ben yinede benzinliği seçerim

O ne güzel bir gösterge paneli yawww çok güzel bi dizaynı var bana göre

bu model ithal edildiğinde avrupada elektrikli modeller için yapılan indirim kadar vergi konularak normal modeller ile aynı fiyata çekilir.
daha sonra elektrik ile çalışan bütün modeller için plaka zorunluluğu getirilerek ayrıca bir gelir kapısı açılmış olur :D

Motorlu araç trafiğine kapalı yerlerde kullanmanıza izin veriliyor.

o zaman ne faydası varki?

bu alet 120 yapıyomu be:silent:çok güzel gösterge paneli var hoşuma gitti:cat:görüntüsüde hiç fena değil keşke benzinli bi motora sahip olsaymış..

-Daha yüksek son sürat - 250cc scootera göre ortalama 50km/h daha fazla; demiş ve 120 ibre koymuş...en dandik 250cc scooter bile 120 yapar 50km/h fazla yapıyorsa en az 170 yapması lazım ki bu alete 200 ibre koymaları lazımdı...:silent:

Motorlu araç trafiğine kapalı yerlerde de kullanmanıza izin veriliyor.

o zaman ne faydası varki?

normal yolun yanında motorlu araç giremeyen yollardada kullanılabiliyor demek istedi sanırım:silent: yoksa cidden manası yok haklısın:cat:

Son düzenleme:
Bunlar çok tehlikeli ya.Geçen yine çarpıyodum nerdeyse hiç ses çıkarmıyor.Bunlara hoparlörle motor sesi ekleseler çok güzel olur:p

İşte buda videosu: Cool people ride electric

[YT]QyRdYkMR6xY[/YT]

-Daha yüksek son sürat - 250cc scootera göre ortalama 50km/h daha fazla; demiş ve 120 ibre koymuş...en dandik 250cc scooter bile 120 yapar 50km/h fazla yapıyorsa en az 170 yapması lazım ki bu alete 200 ibre koymaları lazımdı...:silent:

normal yolun yanında motorlu araç giremeyen yollardada kullanılabiliyor demek istedi sanırım:silent: yoksa cidden manası yok haklısın:cat:

edit : mph değil km imiş :D pardon

Daha once konusulmus bı konu bende okumustum bide racing olanı var bi fuar videosunda gormustum.. ama daha concept[YT]uv1X5MxbHiQ[/YT]

Son düzenleme:
Büyük fabrikalarda,hava alalanlarında,limanlarda,güvenlik hizmeti veren firmalarda,bilhassa kapalı fuar alanlarında vs vs vs tercih edilmeli.

Eminim Direct drive özelliği de vardır kayış varyatör vs parçalarda mevcut değildir,
Hatta kompresyon ve fren anında bataryalarını şarj ediyordur.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Race makina tuhafmis cidden. :D

ya motor dedıgının bıraz gurultusu olmalı bence evet bunlar hakkaten gusel uygulamalar...ama dıgerlerınden vazgecılmezkı dusunsenıze 1000 rr elektrıklı:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
115km/h hız yapıyor bu alet.

Arkadaşlar benim şimdi kafama takılan bir durum var...

Arızalandığı zaman bu elektrikli motosikleti
jeneratör tamircisine mi götürmek gerekecek.?:p

Hatta kompresyon ve fren anında bataryalarını şarj ediyordur.

İHTİYAR iyi bildin,

Gaz kolunu normal yönde çevirince hızlanıyor, aksi yönde çevirince hem frenleri kullanmadan yavaşlıyor, hem de bataryaları şarj ediyor. Buna Rejeneratif frenleme (Regenerative braking) diyorlar.

Ben New York'tayım buradaki polislerde gördüm, çok şık bir scooter.

nypd_detective_derek_siconolfi_on_vectrix_electric_scooter_photo_credit_newsday.jpg

http://widgets.nbc.com/o/47f1317f105123ad/48232b11729e3192

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar