Merhaba Arkadaşlar (+ yardım)

Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar..Nihayet üye olmak bu güne nasipmiş:p
Uzun süredir sitenizi takip etmekteyip.Dedim artık ben de üye oluyim:mrgreen:
Şimdi sizle tanışmamın yanı sıra sizden yardım da almak istiyorum..
ben yakın zman içerisinde motosikletimi değiştirmek istiyorum..Mali sınır 15-16.000 YTL civarında.
Benim favori motorlarım Yamaha FZ6 ve ZX-6R.:)
bi yandan aklımdan 0 km. fz6 almak geçiyo.Ne de olsa sonuçta sıfır km..
Bir yandan da 2. el 2005-2006 civarı zx6r almak geçiyor..
İkisinin sınıfı da ayrı.biri naked biri ss.Aralarında farklılık var ama ikiside sevdiğim motorlar.
Şimdi size danışmak istediğim 0.km fz6 mı tavsiye edersiniz yoksa 2. el zx6r mı..Şimdi burda benim merek ettiğim motorların beygiri fln değil de sizin 2. eli mi yoksa 0 km. yi mi tavsiye ettiğinizdir..
2. elin + ve - leri nedir..yoksa''git kardeşim ikinci el alcana 0km al'' mı dersiniz?Tabi 0 motor her zman en güzelidir de bi yandan da zx6r var.
Bu konuda biraz yadım please:pale:
Şimdiden teşekkürler:rendeer:

Son düzenleme:
Arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin..Umarım burası sürekli takıldığın bir
ortam olur senin için...:rendeer:
Tanışalım demişsin ama kendinden değil probleminden bahsetmişsin..heyecandan olacak sanırım yazmamışsın.:cherry:.
Soruna gelince;

Tabi 2 modelde farklı tarz ve farklı marka....Sana en uyan hangisi bilemiyorum..Fakat bence Yamaha Fz6 vede sıfırı..:wiinkk:
Ama 2. el temiz olanlarıda var tabiki..İçine sindirebiliyorsan..yani
kafana yatarsa 2.el temiz..yol yapmamış..motoruna el değmemiş bir
FZ6 alabilirsin..Nakeddir..Tarzı keyif vericidir....

Buarada yaş kaç acaba..Evli..Bekar..:wiinkk:

hoş geldin :rendeer: biraz daha kendinden bahsetsen ii olucaktı ama:)
şimdi iki model sölemişin ikiside birbirine çok uzak motorlar biri ss biri naked.
sen kafandaki tarzı söylersen bizlere racingmi düşünüosun naked mi yada başka bişi burdaki diğer arkadaşlarda sana daha iyi yardımcı olucaktır eminim:wiinkk:

Öncelikle hoşşgeldin :) Tavsiye olarak Fazer den yanayım sonucta sıfır :)

satma ihtimalin varsa sıfır alma zarar edersin.. 2.el alırsan cok az zararla istediginde satarsın :) belki kar bile yapabilirsin .. eger temizliginden kesinlikle eminsen 2el yok benm icim rahat etmez hem okadrda anlıyan tanıdıgım yok diosan sıfır
hosgeldin iyi forumlar

sağoln arkadaşlar görüşlerinz içn:)Aslında benim de asıl istediğim ss tarzı.Bu bütçeye ninja olmasa bile r6,600rr gibi makineleri de düşünebilirim.İşte bi yandan da o fiyata 0 km. FZ6 olduğu için biraz karamsarlığa düştüm.FZ6 da çok beğendiğim bi motor..Tarz olarak farklılar ama fz6 ve ss makinaların hepsi mükemmel..
Galiba şansımı tamiz bi ss den yana kullancam:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin 2 el ile uğraşma 0 al en azından bişiy olursa garantiden hallederler

2 el alırsan motoru nasıl kullandıklarını bilemzsin adam yol mu yaptı, kazamı yaptı, dağa taşa mı sürdü..

ama bende 2 el hussar aldım basıma acmadığı iş kalmadı ekonomim zayıf olduğu için param buna yetti mecburen aldım..

ama dün 170 ytl ye motorunu kendim sıfırladım 0 km husarım oldu 150cc

kafana yatan hangisiyse onu al..

İki motoruda teknik olarak karşılaştıramayacam, benden daha bilgili arkadaşlar var sitede onlar yardımcı olacaktır sana....yalnız görünüm olarak ben zx-6r 'ı tercih ederdim. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi...

Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar..Nihayet üye olmak bu güne nasipmiş:p
Uzun süredir sitenizi takip etmekteyip.Dedim artık ben de üye oluyim:mrgreen:
Şimdi sizle tanışmamın yanı sıra sizden yardım da almak istiyorum..
ben yakın zman içerisinde motosikletimi değiştirmek istiyorum..Mali sınır 15-16.000 YTL civarında.
Benim favori motorlarım Yamaha FZ6 ve ZX-6R.:)
bi yandan aklımdan 0 km. fz6 almak geçiyo.Ne de olsa sonuçta sıfır km..
Bir yandan da 2. el 2005-2006 civarı zx6r almak geçiyor..
İkisinin sınıfı da ayrı.biri naked biri ss.Aralarında farklılık var ama ikiside sevdiğim motorlar.
Şimdi size danışmak istediğim 0.km fz6 mı tavsiye edersiniz yoksa 2. el zx6r mı..Şimdi burda benim merek ettiğim motorların beygiri fln değil de sizin 2. eli mi yoksa 0 km. yi mi tavsiye ettiğinizdir..
2. elin + ve - leri nedir..yoksa''git kardeşim ikinci el alcana 0km al'' mı dersiniz?Tabi 0 motor her zman en güzelidir de bi yandan da zx6r var.
Bu konuda biraz yadım please:pale:
Şimdiden teşekkürler:rendeer:

hosgeldın aramıza umarım aradıgın butun cevapları bulabılırsın burada,,,bana kalırsa fz6 al derım sıfır tabıkı-----sonucta herseyı ıle cok guzel bır makına ama ss sınıfı senın ıcın daha uygunsa onu al sonucta senın kararın ,,bu arada yas kac mugla merkezde mı? oturuyosun ben fethıyedeyım kendınden bıraz daha bahsedermısın:cat:

hocam ben ss cıyım hele bı bın uzerıne ıkısınınde bı sur ıkı dk sende aynı kanıya varıcaksın bence ıkı tıp motosıklet var 1.enduro
2.race
gerısı yalan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar