- Konu Yazar
Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar..Nihayet üye olmak bu güne nasipmiş
Uzun süredir sitenizi takip etmekteyip.Dedim artık ben de üye oluyim:mrgreen:
Şimdi sizle tanışmamın yanı sıra sizden yardım da almak istiyorum..
ben yakın zman içerisinde motosikletimi değiştirmek istiyorum..Mali sınır 15-16.000 YTL civarında.
Benim favori motorlarım Yamaha FZ6 ve ZX-6R.
bi yandan aklımdan 0 km. fz6 almak geçiyo.Ne de olsa sonuçta sıfır km..
Bir yandan da 2. el 2005-2006 civarı zx6r almak geçiyor..
İkisinin sınıfı da ayrı.biri naked biri ss.Aralarında farklılık var ama ikiside sevdiğim motorlar.
Şimdi size danışmak istediğim 0.km fz6 mı tavsiye edersiniz yoksa 2. el zx6r mı..Şimdi burda benim merek ettiğim motorların beygiri fln değil de sizin 2. eli mi yoksa 0 km. yi mi tavsiye ettiğinizdir..
2. elin + ve - leri nedir..yoksa''git kardeşim ikinci el alcana 0km al'' mı dersiniz?Tabi 0 motor her zman en güzelidir de bi yandan da zx6r var.
Bu konuda biraz yadım please
ale:
Şimdiden teşekkürler:rendeer:
Uzun süredir sitenizi takip etmekteyip.Dedim artık ben de üye oluyim:mrgreen:
Şimdi sizle tanışmamın yanı sıra sizden yardım da almak istiyorum..
ben yakın zman içerisinde motosikletimi değiştirmek istiyorum..Mali sınır 15-16.000 YTL civarında.
Benim favori motorlarım Yamaha FZ6 ve ZX-6R.
bi yandan aklımdan 0 km. fz6 almak geçiyo.Ne de olsa sonuçta sıfır km..
Bir yandan da 2. el 2005-2006 civarı zx6r almak geçiyor..
İkisinin sınıfı da ayrı.biri naked biri ss.Aralarında farklılık var ama ikiside sevdiğim motorlar.
Şimdi size danışmak istediğim 0.km fz6 mı tavsiye edersiniz yoksa 2. el zx6r mı..Şimdi burda benim merek ettiğim motorların beygiri fln değil de sizin 2. eli mi yoksa 0 km. yi mi tavsiye ettiğinizdir..
2. elin + ve - leri nedir..yoksa''git kardeşim ikinci el alcana 0km al'' mı dersiniz?Tabi 0 motor her zman en güzelidir de bi yandan da zx6r var.
Bu konuda biraz yadım please
Şimdiden teşekkürler:rendeer:
Son düzenleme: