Okuyun Sizde Kopun :) ...

Motosikleti
Su Motoru
Flash Flash Flash

Alman fizikciler yerin 100 metre altinda bakir tel bulduklarini, bunun ise atalarinin bundan 1000 yil öncesinde telefon sebekelerinin oldugunu kanitladigini duyurdular. Bu olaydan 1 hafta sonra Amerikan gazetelerinde ilginç bir manşet. Amerikan bilim adamlari yerin 200 metre altinda 2000 yil öncesine ait fiber optik hatlar bulduklarini, bunun ise, Amerikan toplumunun Almanlar'dan 1000 yil öncesinde gelişmiş dijital haberlesme sistemleri oldugunu söylediler. Bir hafta geçmeden Türk gazetelerinde yeni bir manşet. Türk bilim adamlari yerin 500 metre altina kadar kazdiklarini ve hiçbirsey bulamadiklarini, bunun ise atalarinin 5000 yil öncesinde mobil telefon ve kablosuz iletisim sistemlerine sahip olduklari sonucuna vardilar ...

:queen: semih çok iyiydi sağol :queen:
sabah sabah iyi gedi valla... :queen: :flower: :queen:

:flower: :flower: ilkçağcell yada ilkçağsim , osmanlıcell, :queen: :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Banada bir abim mail olarak atmış sağolsun :cherry:, ilk başta anlamadım olayı ama sonradan dank etti :p ...

Harika....

Birtanede benden ;

Alman, Amerikalı ve Türk Saunada ter atıyorlar..Birden bir bip bip bip sesi duyulmuş alman koluna bakarak hımmm demiş diğerleri merakla nedir bu falan demişler. Alman " bizde teknoloji çok ilerde kolumun içinde çağrı cihazı ve mesajları okudum demiş" neyse bir kaç dakika sonra bu sefer bir telefon çalmaya başlamış herkes çıplak ama ses nerden geliyor derken amerikalı elini kulağına götürüp hiç bir cihaz yokken eliyle telefon görüşmesi yapmış diğerleri nasıl yani deyince Amerkalı " bizde teknoloji almanların önünde elimde deri altında telefon var konusma yaptım demiş..." Bizim türkü almış bir düşünce ulen ben ne etsem altta kalmasam diye...sonra birden koşarak dışarı çıkmış geri geldiğinde kıçının arasında kağıt havlu ile ortalıkta dolaşıyormuş..Diğerleri merakla sormuşlar ne yapıyorsun diye Türk " Biz teknolojide tavana vurduk artık.. Faks gelecek birazdan kağıt taktım geldim demiş"

Motosikleti
Su Motoru
LaCiVerTSaRi, abi tabiri cayisse YARILDIM :cherry: ...

Bir tanede benden bir gün küçük çocuk babasının dolabını karıştırırken prezarvatif bulur ve merakla annesine gider. Anne bu ne? Annesi ise şu cevabı verir: Oğlum baban onunla sinek öldürüyor . İyi de annecim babam sinekleri ....ikerek mi öldürüyor :wiinkk:

Moderatör (forrap)
LaCiVerTSaRi, güzeldi abi saol :queen:
MeTaL, sende saol daha önceden çok okumuştum ama genede iyi geldi... :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İki aile varmış ve her iki ailenin de birer
kız çocuğu varmış. Birgün misafirlikte
sohbete başlamışlar;
-Eee sizin kızdan ne haber?..
-Valla işte ne olsun biliyorsunuz işe girdi
geçen sene. Başını kaşıyacak vakti yok. İlk
başlarda geceleri fazla mesai yapıyordu. Sonra
hafta sonları da çalışmaya başladı. Patronu çok
sevmis her işi ona veriyormus. Derken Ankara
seyahatleri başladı. Bizimki çanta sekreter gibi
patron nereye o oraya.Sonra Paris seyahatleri filan
en sonunda bu iş böyle olmayacak dediler,
patronu ev tuttu. Deli gibi çalışıyor evladım.
Ee , peki sizinki ne alemde?
-Valla bizimki orospu oldu,ama ben sizin kadar
güzel anlatamıyorum...

hvas, Senin Mükemmellik Anlayışını Seveyin, Neden Üzüldün :p
:queen: :flower: :thumleft: :queen: :flower: :thumleft: Bunları Yapman Gerekiyordu :queen: :flower: :thumleft: :queen: :flower: :thumleft: :queen: :flower: :thumleft:

1. fikraya 10
2. ye 8
3. ye 9 verdim...... :queen: :queen: :queen: :queen:

Ama nedense arkadaşlara anlatınca o..pu fikrasinda yerlere yatiyorlar yaaaa :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar