- Konu Yazar
Alttaki mektup siklikla yazistigim Turkiyedeki bir arkadasimizdan geldi. Degistirmeden ekliyorum.
Anlatmaktan dilimizde tuy bitti ama bu dikkafali keciler ille "birak beni kardesim ben duvardan duvara vuracagim" diye diretiyor.
Yahu yapmayin etmeyin...aklinizi basiniza alin genc arkadaslar, butun omrunuz boyu motora binip keyfini almak varken niye genc yasta (sansiniz varsa) tekerlekli sandalyeye mahkum kalasiniz?
SS motorlar ciddi egitim + YETENEK + egitim + cesaret + egitim + bilgi + saglikli vucut, berrak bir zihin ve aydinlik bir mentalite + egitim ister...
Motosiklet kullanmasini daha onceden butun ayrintilarina vakif olacak sekilde bilmek ister...
Ve Hayir kardesim... Allah korumaz... isi gucu yok senle mi ugrasacak? sen ustune duseni yaptinmi once ?
Anlatmaktan dilimizde tuy bitti ama bu dikkafali keciler ille "birak beni kardesim ben duvardan duvara vuracagim" diye diretiyor.
Yahu yapmayin etmeyin...aklinizi basiniza alin genc arkadaslar, butun omrunuz boyu motora binip keyfini almak varken niye genc yasta (sansiniz varsa) tekerlekli sandalyeye mahkum kalasiniz?
SS motorlar ciddi egitim + YETENEK + egitim + cesaret + egitim + bilgi + saglikli vucut, berrak bir zihin ve aydinlik bir mentalite + egitim ister...
Motosiklet kullanmasini daha onceden butun ayrintilarina vakif olacak sekilde bilmek ister...
Ve Hayir kardesim... Allah korumaz... isi gucu yok senle mi ugrasacak? sen ustune duseni yaptinmi once ?
selam D.D.
Cok kisa bir sey anlatacagim ...
Cok sevdigim bir arkadasim benden ozenip 2 sene evvel bir dragstar650 aldi... 2 senede 20.000km yol yaptı bu motosiklet ile.. sonra bir anda bu motor bana yetmiyor ben oldum artık demeye basladi.. ve kendine vstorm 1000 bakmaya basladi... ben ne kadar parmagini fise sokuyorsun 50hp ye benzemez bu vstorm desemde beni takmadi hatta beni ukalalikla sucladi.. neyse kisa lafin ozu, aldiktan 12 saat sonra buyuk bir kaza gecirdi.. kaza bos yolda park eden arabalara carparak gerceklesti...yani ne yol hatasi ne motosiklet hatasi nede baska surucunun hatasi var bu olayda tamamiyle pilotaj olayi vede kontrol edememekten kaynaklanan birsey.. bende gecenin2sine kadar polislerle ve diger hasar goren araclarin sahipleriyle ugrastim..
yani bu ben oldum konusunun biraz daha ustune basarmısın....
inanki cok uzuldum bu olayda... vede bu pskolojinin ne kadar tehlikeli oldugunu bir kere daha gordum malesef ki.